NOVO MESTO ZA ŠAMPIONE - Men`s Health

NOVO MESTO ZA ŠAMPIONE

Na gradskom bazenu u Pančevu, bivši vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen u društvu stručnog trenerskog tima iz kompanije „Wind sport“ i brojnih polaznika, započeo je proces stvaranja novog vaterpolo kluba.

Tokom samog treninga, Rađen je sa roditeljima ponaosob razgovarao i odgovarao na pitanja, te je davao sugestije i savete njihovoj deci.

“Svoju bogatu sportsku karijeru sam upotpunio svojim vaterpolo klubom WIND SPORT. U Pančevu ćemo svim polaznicima dati priliku da rade i treniraju sa šampionima a jednog dana i sami to postanu” – rekaoje šampion, koji je otisao nocnim letom za Moskvu, da bi sutradan otputovao u Italiju na pripreme sa kolegama iz ruskog Dinama.

 

Vlasnik kompanije i Nikolin partner Popović takođe je prezadovoljan otvaranjem kluba, za koji je siguran da će uskoro postati jedan od jačih u Srbiji.

“Prezadovoljni smo početkom. Odaziv dece je fenomenalan i izvanredan je utisak već na prvom treningu videti pun bazen dece i tribine pune roditelja. Ozbiljnost i posvećenost bila je prisutna u svakom trenutku. Na nama je sada veliki posao, da taj nivo posvećenosti zadržimo i našu ideju o kreiranju novih šampiona i negovanju izuzetnosti kod dece krenemo da ostvarujemo na najbolji nacin. Važno je da su svi u klubu, Pančevu i medijima na pravi nacin prihvatili “Wind sport“ i pružili nam veliku podršku, na čemu smo svima neizmerno zahvalni” – zaključuje Vladimir.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *