Prilagodi se i osvoji - Men`s Health

Prilagodi se i osvoji

ŽRTVA SI RASKIDA: VREME JE DA SE OPORAVIŠ

Vreme je za autopsiju tvoje pokojne ljubavne veze. Za vas i vašu okolinu je najbolje da prihvatite da je vezi došao kraj i da nastavite dalje. Napravite dve liste- jednu na kojoj ćete ispisati stvari u kojima ste se pokazali kao dobar dečko i drugu na kojoj ćete ispisati sve stvari koje ste loše radili. Zatim, donesite odluku da ćete zadržati dobre stvari, a da ćete se loših osobina otarasiti. Sledeći put kada se nađete u sličnoj situaciji bićete spremniji da se nosite sa njom.

Pogledajte: I greške su deo života

DOBILI STE ODLIČAN POSAO: SPREMITE SE DA GA RAZBIJETE VEĆ PRVOG DANA

Zapamtite imena kolega i pre nego što počnete da radite. Koristite društvene mreže kako biste se što bolje spremili. Zatim primenite zakon trojstva: prvog dana naučite tri nove stvari svakog sata. Neka to budu različite stvari, od toga gde se nalazi toalet, kada je vreme za ručak, do bitnih detalja vazanih za posao. Nakon prvog dana nastavite da učite makar tri nove stvari svakog dana, sve dok se ne počnete osećati ugodno na novom radnom mestu.

Saznajte i Da li ćete ikada biti šef?

SELITE SE U DRUGI GRAD: SVEDITE STRES NA MINIMUM

Opet morate da razmišljate o stvarima na koje ne možete da utičete. Pogledajte koje su promene i ostvarujte ih postepeno po 10 odsto. Počnite tako što napisati ciljeve koje želite da dostignete. To uključuje prodaju starih stvari, sakupljanje kartonskih kutija ili ugovaranje interneta ili kablovske za novi dom. Ako vaša lista ima 50 zadataka, zacršavajte ih redom pet po pet.

Pročitajte i  Psihologija: 7 trikova koje svako treba da zna

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *