Nova transformacija za novi film: Tom Hardi će ponovo biti Pobesneli Maks - Men`s Health

Nova transformacija za novi film: Tom Hardi će ponovo biti Pobesneli Maks

Prošle su tri godine od kada je reditelj Džordž Miler oduševio filmski svet apokaliptičnim ostvarenjem “Pobesneli Maks: Autoput besa”. U ovom filmu koji je ovekovečen sa šest Oskara glavnu ulogu je igrao britanski glumac Tom Hardi.

Govoreći za magazin Variety on se osvrnuo na mogućnost nastavka snimanja ovog kultnog serijala koji je do sada imao četiri nastavka: “Odavno postoji plan da se urade tri filma ali i dalje čekamo zeleno svetlo od strane producenata. Radeći na prethodnom filmu shvatio sam da postoji dosta materijala da se priča o legendarnom filmskom liku nastavi”.

Ozbiljna transformacija: Tom Hardi u ulozi Al Kaponea

Kada je upitan o realnoj mogućnosti da se dogodi nastavak filma, Hardi je rekao: Očigledno sve karte trže ljudi iz Warner Brothersa. Veliki broj ozbiljnih projekata je na čekanju, ali kada imate tako ozbiljnu priču mislim da je samo stvar vremena kada će početi snimanje. U svakom slučaju ja sam optimista”.

Hardijeva partnerka u pomenutom filmu bila je Šarliz Teron koja je u nekim ranijim intervjuima priznala kako nije uvek imala idealnu saradnju sa britanskim glumcem.

Ko će biti novi Bond? Pirs Brosnan ima svoj predlog

“Možda je film bio uspešan i zbog toga što smo se “borili” jedno sa drugim, a s druge strane i sami likovi su imali takav odnos. Da smo bili drugačiji film bi bio lošiji deset puta”, rekla je Teron.

Za potrebe ovog najavljenog projekta Hardi će ponovo započeti ozbiljne pripreme kako bi svoje telo doveo na željeni fizički nivo. On je poznat kao neko ko uživa u brojnim glumačkim transformacijama. Pogledajte neke od najupečatljivijih.

 

 

Pročitajte i  IN ARSENE WE (T)RUST: Venger posle 22 godine napušta Arsenal!

 

 D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *