Najplaćeniji: "Rok" na vrhu liste glumaca sa najvećom zaradom - Men`s Health

Najplaćeniji: “Rok” na vrhu liste glumaca sa najvećom zaradom

Dvejn Džonson poznatiji kao „Rok“, najplaćeniji je glumac u 2018 godini. Kada je reč o kategoriji selebritija on zauzima ukupno peto mesto, odmah iza Flojda Mejvedera, Džordža Klunija, Kajli Džener i Džudi Šajndlin, navodi se u finansijskom izveštaju magazina Forbes.

Forbes je saopštio da je u dosadašnjoj kalendarskoj 2018. godini Rok prihodovao 124 miliona dolara, što je najveći zabeleženi prihod jednog glumca u poslednjih 20 godina.

Moćni Rok otkriva tajnu nenadmašnih mišića: Dva obavezna treninga za čelično telo!

Vrlo brzo nakon ove informacije oglasio se i sam Rok, objavivši na svom Instagram profilu reči zahvalnosti brojnim fanovima i svoj uspeh objasnio napornim radom i velikom posvećenošću.

 

A post shared by therock (@therock) onJul 17, 2018 at 9:46am PDT

Upravo je njegovo prisustvo na društvenim mrežama jedan od ključnih razloga ogromne popularnosti njegovih filmova koji kasnije generišu ogromne finansijske prihode. Zbog odličnih reakcija na njegove filmove, slavni holivudski glumac zarađuje vrtoglavih 25 miliona dolara po jednoj ulozi.

UKUPNO BOGATSTVO

Njegovo bogatstvo, koje je gradio 25 godina u svetu glume i WWE rvanja, iznosi preko 220 miliona dolara, kaže se u izveštaju sajta koji se bavi finansijama GoBankingrates.

Pročitajte i LOVA DO KROVA

U očekivanju novog blokbastera „Jumanji 2“ i jače saradnje sa poznatim proizvođačem sportske opreme očekuje se da će njegova zarada u tekućoj godini samo dodatno narasti.

Nije loše za momka koji se u Holivud zaputio sa samo sedam dolara u džepu.

D.R.

Pročitajte i  Najbolje vrste pasa za život u stanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *