Život

  Rajan Gosling u filmskoj priči o prvom sletanju na Mesec

  0 06.07.2018.

  Jedan od najpoznatijih predstavnika mlađe generacije Holivudskih glumaca prihvatio se zahtevne uloge za koju mnogi smatraju da mu može doneti čak i Oskara.

   

  Još kao klinci smo bili očarani svemirom. Gledali bismo sve što bi nam došlo pod ruku – HBO-ovu seriju “Od Zemlje do Meseca” u kojoj bi Tom Henks svaki put dao uvod, Cape Canaveral sa svim onim njuškama čija imena jedva pamtimo pa čak i bizarni Armagedon sa Brusom Vilisom kao majstorom bušenja kojem je lakše bilo naučiti upravljati spejsšatlom nego astronautu da nauči upravljati bušilicom. Da, znamo da je ovaj argument stariji od Brusa Vilisa, ali ne bi uopšte bilo ni upola zanimljivo da se Vilis samo pojavio da nekog lika nauči da rukuje bušilicom. Pauza.

  Ko će biti novi Bond? Pirs Brosnan ima svoj predlog

  I od malih nogu se sećamo “velikog koraka za čovečanstvo”. Nil Armstrong, prvi čovek na Mesecu. Nije išlo glatko, a sve to ćemo videti u ekranizaciji Armstrongovog života – barem onih najvažnijih godina za čitavo čovečanstvo, a kroz njegov ugao ćemo dobiti i širu priču o NASA-inom ludom poduhvatu da se Meseca dokopaju pre Rusa.

  Film je režirao Dejmjan Šazel, perspektivna faca iza Whiplasha i La La Landa, a sada ćemo videti kako se nosi sa kompleksnim filmom koji se ne oslanja toliko na muziku. Ili možda?

  Genije iza kamere: 8 zanimljivosti iz karijere Stenlija Kjubrika

  Nila Armstronga tumači Rajan Gosling i ovo bi mogla biti i uloga karijere jer je opšte poznato da glumačka Akademija pada na biografije. Uz njega ćemo gledati i Kler Foj, sećate je se iz odlične Netflixove serije “Crown”, ali i Kajl Čendler kao NASA-inog analitičara – on je jedan od najpodcenjenijih glumaca i želimo da napokon pokupi neke nagrade i počne da glumi u svim filmovima ikad. Ono jednom u King Kongu nije bilo dovoljno.

  Izvor: Idesh!

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajŽivot