Ko će biti novi Bond? Pirs Brosnan ima svoj predlog - Men`s Health

Ko će biti novi Bond? Pirs Brosnan ima svoj predlog

Sledeće godine, Danijel Krejg će se po poslednji put pojaviti u ulozi agenta 007 u filmu kojeg će režirati slavni britanski reditelj Deni Bojl. I dok traju brojne glasine (čak su i kladionice dale svoje predloge) ko bi mogao naslediti Krejga, bivši uspešni Bond- Pirs Brosnan misli da je pronašao idealnog kandidata.

Da li je ovo pobednički tim? Deni Bojl reditelj novog Bond filma

“Mislim da bi Tom Hardi bio odličan Bond. Izuzetno bih voleo da ga vidim u toj ulozi. Mislim da on u sebi ima neku posebnu energiju, a to je nešto što je vrlo važno sa tako zahtevnu ulogu”, izjavio je Brosnan za magazin The Mail on Sunday’s Event.

S druge strane Brosnan je uvek bio fan onoga što je Krejg učinio za popularnu franšizu. “Danijel Krejg je bio fenomenalan Bond. U ulogu je uneo nešto novo, dozu ozbiljnosti i gomilu mišića. Kada ga pogledate, lako možete da ga zamislite kao ozbiljnog tajnog agenta koji likvidira ljude”, dodaje Brosnan.

Ratnik do daske: Fitnes tajne Toma Hardija

Iako su se i publika i kritika pohvalno izjašnjavala o njegovom radu, Krejg je čitavo iskustvo kreiranja uloge Džejmsa Bonda nazvao izuzetno mučnim i napornim. Možda će upravo Hardi doneti malo više zabave sa sobom, ostaje da se vidi.

D.R.

Pročitajte i  9 stvari koje moderni muškarci nikad neće uraditi
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *