NEVEROVATAN USPEH, OBORENI SVI REKORDI: 41% svih korisnika interneta u Srbiji odnosno 1.650.768 građana čita ESPRESO.RS!!! - Men`s Health

NEVEROVATAN USPEH, OBORENI SVI REKORDI: 41% svih korisnika interneta u Srbiji odnosno 1.650.768 građana čita ESPRESO.RS!!!

Od 0 do 1.650.768 korisnika, Espreso.rs je stigao za samo dve i po godine koliko portal postoji, što je daleko brže nego bilo koji news portal ikada, tako da danas 41% korisnika interneta provodi svoje vreme uz Espreso.rs.

Nakon odličnih rezultata u prethodnom period portal ESPRESO.RS nastavio je da beleži neverovatne rezultate rasta svih parametara posete i u toku maja. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte za Android ili iOS i proverite zašto!

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gemius Audience za maj mesec, portal ESPRESO.RS imao je 1.650.768 jedinstvenih posetilaca samo iz Srbije. To znači da 41% korisnika interneta u Srbiji redovno čita i posećuje ESPRESO.RS.

Pored porasta jedinstvenih posetilaca, porasli su i svi ostali parametri.

Tako je u toku maja ESPRESO.RS imao 11.144.771 posetu, što je za pola miliona poseta više nego u aprilu, dok je broj otvorenih strana, odnosno pročitanih vesti na sajtu porastao za preko million i u maju je iznosio 22.346.913.

Koliko je popularan sadržaj portala Espreso.rs, u prilog govore i činjenice da je u toku maja ostavljeno 134.455 komentara na portalu.

Zahvaljujući odličnim rezultatima postugnutim za samo dve i po godine koliko ESPRESO.RS postoji, portal je daleko najbrže rastući portal na tržištu. Ovome su najviše doprineli posetioci sajta koji su prepoznali odličan autorski sadržaj i nagradili ga svojim poverenjem i lojalnošću.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *