Život

  GLADIJATOR U (DANCE) ARENI

  0 12.06.2018.

  Na ovogodišnjem Exit festivalu (12-15. jul) pojaviće se vojskovođe tehno muzike, a pred njima će biti ratnici dobre zabave.

   

  Ko što je Exit jedan od glavnih simbola Novog Sada, tako je mts Dance arena jedan od najvažnijih činilaca ovog događaja. Među zidinama Petrovaradinske tvrđave muzički su stasale različite generacije i taj niz neza boravnih uspomena i doživljaja stalno se dodatno kalibriše, od Exita do Exita. Ipak, dolazak na mts Dance arenu zahteva posebnu pripremu, tačnije, taktiku. Da biste dočekali jutro, kao jedan od najlepših momenata na ovom mestu, važno je nekoliko stvari: kada ćete zauzeti svoje mesto u areni, da li ste dovoljno odmorni da najluđe đuskate uz svog omiljenog disk-džokeja, koliko se hidrirate... Ovo je pogotovo bitno sada, pred ovaj Exit, kada će se na Dance arenu popeti najjači tehno izvođači. Predstavljamo vam neke od njih, uvereni da ćete svojim gladijatorima pokazati palac nagore!

  ADAM BEJER

  ČETVRTAK 12. JUL

  Švedski kum tehno muzike nastupiće zajedno sa svojom suprugom Idom Engberg. Sa troje dece i dve ogromne karijere, nakon nedavnog venčanja svetski mediji su ih proglasili za „prvu tehno familiju”, a svi su pisali o njihovom odlasku posle venčanja pravo na podijum najpoznatijeg svetskog kluba, berlin- skog Berghaina. Jedini pravi tehno Viking, švedski producent Adam Bejer član je čuvene druge genera- cije velikih evropskih DJ zvezda.

   

  BEN KLOK

  ČETVRTAK 12. JUL

  Od njegovog prethodnog gostovanja u Areni, zabeležio je i nagradu za „Essential Mix of the Year”, te nastupao kao hedlajner vrtoglavog broja festivala koji nastavlja da raste i u ovoj godini. Nagrada je dodatno podigla njegov status jednog od najtraženijih producenata i di-džejeva današ njice. Odlično zapaža raspoloženje publike i pušta trake koje struje kroz krvotok.

   

  RIČI HOTIN

  ČETVRTAK 12. JUL

  Tehno inovator, koji nas uvek izne nadi nekim novim zvukom, tonovima i estetikom. Istinski revolucionar i majstor live nastupa, zaslužan je za popularizaciju ove muzike. Koliko njegovo umeće prevazilazi sve zamišljene granice umetnosti, govori podatak da je Raf Simons, kreativni direktor Calvin Kleina (aprethodno Diora), rekao da muziku ovog Kanađanina sluša „kao što drugi slušaju klasičnu muziku“, nazvavši ga „Kraftwerkom današnjice“.

   

  MASEO PLEKS

  PETAK 13. JUL

  U svoju muziku ubacuje elemente fanka i na taj način čini je vrlo emo- tivnom. Danas ga smatraju jednim od najvećih dens imena muzike i apsolutnim hedlajnerom svih većih festivala. Prošle godine je izdao album Solar, kojim je pomerio granice elektronskog zvuka. Pred kamerama je izjavio da se „svake godine pita da li će ponovo nastupati na Exitu. Evo njega, eto vas!

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajŽivot