Zdravlje

  Svaki dan kao prilika za novu sreću

  0 13.03.2018.

  Jutarnja rutina je gotovo pa podloga za dan koji je pred vama. Dok su neki prirodno jutarnji tip, bude se bez alarma i raspoloženi su čim ustanu iz kreveta, drugi se svađaju sa budilnikom i svim nesretnicima koji se u tom trenutku nađu pored njih.

   

  E pa super vest je da uz nekoliko minuta koje odvojimo ujutro svi možemo postati jutarnji tip, znate one osobe koje srećete na putu za posao sa osmehom na licu.

  Dalaj Lama je otkrio nešto za šta tvrdi kako je upravo to savršena jutarnja rutina. Pozitivnim načinom razmišljanja jednostavno ste uspešniji i spremni za postizanje više toga, a ta rutina pomaže vam da budete saosećajni prema drugima i sami prema sebi.

  Pročitajte i Budite pozitivan muškarac!

  „Svakog dana kada se probudite razmišljate na ovaj način, imam sreće što sam danas živ, ljudski život je dragocen i neću ga uzalud trošiti. Koristiću svu svoju energiju na rad na samom sebi, pomagaću i biću dobar prema drugima“ Dalaj Lama.

  Kako ne bi svoj dan započeli na levoj nozi sledite ovu praksu meditacije, pomoći će vam da se rešite negativnosti i iskoristite potencijal dana koji je pred vama:

  PRONAĐITE UDOBAN POLOŽAJ

  Smestite se u mirnoj sobi u kojoj možete u ovoj meditaciji uživati bez prekidanja i namestite se u vama najudobniji položaj, može biti na podu, stolici, fotelji, jastuku ili krevetu.

  Za život bez stresa: Muzika koja leči dušu i opušta (VIDEO)

  BUDITE SVESNI SVOG TELA I OPUSTITE SE

  Dopustite sebi da istinski osetite svoje telo kako bi sve napetosti koje u tom trenutku osećate mogle nestati. Opustite se i udahnite. Koncentrišite se na disanje.

  BUDITE STRPLJIVI

  Vrlo je moguće da sami sebe uhvatite kako vaš um luta. Prihvatite to kao nešto potpuno normalno, jer je, i ponovno se fokusirajte na disanje i nastavite tako 5- 7 minuta.

  Izvor: wall.hr

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajZdravlje