Pobedite mamurluk! - Men`s Health

Pobedite mamurluk!

PRVO POPIJTE NEŠTO PAMETNO

Detoks napici ublažuju efekat pijanstva i povećavaju energiju i fokus kod ljudi koji ih konzumiraju. Oni u sebi najčešče sadrže hlorofil koji ne samo da smiruje glavobolju, već pružaju snažan nalet energije. Đumbir je opšte poznati lek za mučninu i smiriće vaš stomak. Tu su i sokovi od ananasa koji trenutno okrepljuju i hidriraju organizam, a zbog prirodnog šećera u sebi podiže stepen koncentracije, što sve zajedno predstavlja dobitnu kombinaciju.

Džejmi Oliver: Ovo je najbolji recept za mamurluk

UMIJTE SE

Ukoliko vas još muče crvene oči koje vas ujedno i izdaju da ste predhodne noći bančili, kupite kapi za oči koje sadrže nafazolin. One će sasvim očistiti oči i vratiti im svežinu i sjaj, baš kao da ste se probudili posle regularnog osmočasovnog spavanja. Ako vam i dalje ne bude dobro, popijte sok od đumbira. Đumbir će smiriti stomak i ublažiti mučninu.

OBUCITE SVETLU ODEĆU

S obzirom da ste verovatno bledi u licu jer ste “zaginuli” cele noći, primenite trik koji dobro znaju televizijski stilisti jutarnjeg programa: svetlo plava i svetlo roze čine da vam ten izgleda svežije i popravljauju utisak “nepopravljivog noćobdije”.

Pogledajte i 11 najboljih načina da se rešite mamurluka

Pročitajte i  Sačuvajte svoje lekove
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *