Lek ili pljačkaš - Men`s Health

Lek ili pljačkaš

Neka od zdravstvenih stanja su se pokazale izuzetno profitabilnim: ćelavost, gojaznost, i erektilna disfunkcija. Ova tri stanja su carstvo lažnog advertajzinga i pri susretu sa bilo kojim proizvodom za njihovo rešenje treba otvoriti sva četiri oka. Naročito otvorite oči u svom Inbox sandučetu za ove reklame koje prazne džepove.

ZA MANJE KILOGRAMA JEDITE KAKTUS
Izgleda sasvim logično: Usta puna kaktusovih bodljica će svakome uticati na apetit. Ali to nije mehanizam delovanja. Umesto toga, brojne kompanije tvrde da unošenjem ekstrakta Hoodia gordonii, kaktusa koji raste u Južnoafričkoj Kalahari pustinji, utiče na smanjenje vašeg apetita čime će se smanjiti energetski unos hrane za 1000 kalorija. Iako se bušmani iz Kalaharija zaklinju u njegovu efikasnost, rezultati naučnih istraživanja o stvarnom dejstvu ove biljke su veoma oskudni, kako po pitanju njegove efikasnosti, tako i po pitanju njegove bezbednosti. Na kraju jedna velika i poznata Britanska medijska kuća je sprovela istraživanje kojim se utvrdilo da Hoodia suplementima prodatim u Americi nedostaje samo jedan ključni sastojak: Hoodia.

POBEDITE ĆELAVOST VATROM
Kapsaicin, ljuti alkaloid iz ljutih papričica, je tobožnji antiotrov za ćelavost. U teoriji, trljanjem po proređenom skalpu će ubrzati i poboljšati krvotok, i time probuditi uspavane i neiskorišćene folikule kose. U stvarnosti, jedina stvar koju je postigao kapsaicin jesu lažni lekovi za ćelavost. Nedavna studija Američkih naučnika je ustanovila da kada se kapsaicin nanese na uzorak ljudskog tkiva, zapravo inhibira rast nekih folikula kose i pokreće ostale na samouništenje.

POBOLJŠAJTE SVOJU MUŠKOST
Iako je prisutna već godinama, yohimbe bark se još uvek promoviše kao podizač penisa. I to sa dobrim razlogom: deluje. Naučnici su pokazali da aktivni sastojak, yohambin, pomaže u opuštanju ćelija glatke muskulature corpora cavernos, omogućavajući veći priliv krvi u ove ljubavne komore. Caka? Zbog neregulisanih suplemenata, nećete uneti dovoljnu količinu i samim tim nećete osetiti pravi efekat.

Pročitajte i  7 saveta za zdravo srce

Zastrašujuće: uzmite previše i vaš srčani rad kao i krvni pritisak će opasti. Ako želite da ga probate obavezno se prethodno konsultujte sa svojim lekarom.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *