Šta izbor kafe govori o muškarcima? - Men`s Health

Šta izbor kafe govori o muškarcima?

ESPRESO

Ljudi koji piju espreso kafu, prirodne su vođe. Ovi muškarci su radišni, ulevaju poverenje i znaju šta treba napraviti da bi se odradio neki posao. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.

SVAKI DAN PIJETE ESPRESO? Ovih 5 stvari bi trebalo da znate!

DUPLI ESPRESO

Ljubitelji duplog espresa su  vrlo praktične i logične individue. Također je vrlo radišna osoba, ali voli i precizna uputstva. Najsretniji je kada mu tačno kažete ono što treba napraviti.

KAFA SA MLEKOM

Kafa s mlekom otkriva osobu kojoj je teško doneti odluku. Ipak, reč je o pojedincu koji nije sklon preteranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mestu. Uživatelji kafe s mlekom su zabavni i posebno vole sve vrste ugodnosti.

Kafa na prazan stomak – dobra ideja ili ne?

KAPUĆINO

Ugodna spoljašnjost, bespekorni modni stil i sofisticiranost, karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju kapućino. Ovaj muškarac ne podleže vulgarnim šalama, i trudi se obavljati sve stvari u svom životu sa stilom. Vrlo je društven i ima kreativan um.

KAFA SA ŠLAGOM

Muškarac koji ispija kavu sa šlagom ne boji se pokazati svoju mekšu stranu. Međutim, mnoge žene u njemu vide osobu kojoj nije lako verovati. Na prvi pogled čini se nežan i susretljiv, ali vrlo lako može skrivati tajne koje bi vas mogle šokirati.

Pogledajte i Još jedan razlog da posle posla odete na kafu

INSTANT KAFA SA UKUSIMA

U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilom, čokoladom ili ukusom irske kafe? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja. Ne mari za tuđa mišljenja, i sam stvara svoja pravila.

Izvor: zadovoljna.hr

Pročitajte i  Zdrave navike: Da vam san bude miran i ugodan
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *