Za mlađi i svežiji izgled: 5 stvari koje morate da uradite pre spavanja! - Men`s Health

Za mlađi i svežiji izgled: 5 stvari koje morate da uradite pre spavanja!

“Lice muškarca je njegova autobiografija“, rekao je davno Oskar Vajld. Upravo zato bi svaki muškarac trebalo da posvećuje veliku pažnju negi svog lica.

Da biste ujutro izgledali sveže i odmorno, noć pre toga potrebno je pravilno tretirati kožu lica.

PODOČNJACI

Borba protiv tamnih podočnjaka najdelotvornija je uz pomoć specijalizovanih krema koji revitalizuju kožu i kofeina koji je zateže. Kreme za podočnjake treba držati u frižideru da bi bili hladni i tako izazvali kompresiju kože koja uklanja negativne posledice neprijatnih podočnjaka.

Nega muškarca: 9 grešaka koje će odbiti svaku devojku!

UKLONITE MRTVU KOŽU

Koristite piling gelove koji sadrže sitne delove vulkanskog kamenja. Upravo će ove sitne komponente ukloniti delove mrtve kože koje sprečavaju lep izgled i zdrav izgled licu.
Aloa vera i kokosova voda licu obezbeđuju neophodnu hidrataciju i koriste se posle upotrebe piling gela.

HIGIJENA OČIJU

Isušene oči kao posledica manjka sna vode do širenja krvnih sudova u oku, što može izazvati različite upalne procese. Korišćenjem kapi za oči dva do tri puta dnevno vratićete oku neophodnu vlažnost. Izbegavajte one proizvode koji sadrže jedinjenje tetrahidrozolin, jer može doći do još većeg crvenila oka.

UKLONITE VIŠAK DLAKA

Neuredne dlake iz nosa, ušiju i obrva potrebno je ukloniti jer negativno utiču na vaš izgled. Koristite male makaze koje imaju zakrivljene krajeve uz pomoć kojih možete dopreti do nepristupačnih mesta na licu. Takođe, poželjno je redovno uklanjati dlake sa vrata i održavati bradu ukoliko je imate.

Saznajte i 2 efikasna načina da eliminišete dlačice iz ušiju

BLISTAV OSMEH

Ukoliko želite lep osmeh koristite olovku za izbeljivanje zuba. Sve što trebate da uradite jeste da kroz nekoliko pokreta premažete zube u vremenu od deset minuta. Za samo nedelju dana posvetlećete svoje zube za čitave četiri nijanse. Lep osmeh je izuzetno važan, a studija sa Univerziteta Pen Stejt je pokazala da se ljudi sa blistavim osmehom doživljavaju kao kompetentniji.

Pročitajte i  Kako da izbegnete zamor mišića

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *