3 laži u koje treba da prestanete da verujete već danas - Men`s Health

3 laži u koje treba da prestanete da verujete već danas

ŠEST SATI SPAVANJA JE SASVIM DOVOLJNO

Iako biste mogli sebe da istrenirate da spavate po šest sati i funkcionišete najbolje što umete, zašto biste to uradili?

Časopis Sleep Health preporučuje između sedam i devet sati sna kako biste očuvali svoj imunitet, metabolizam i rast mišića.

9 pitanja o zdravlju koja su nas najviše mučila ove godine

DIJETA TOMA BREJDIJA JE SUPER

Tom Brejdi i njegova žena Žizel Bundšen se pridržavaju veoma strogog režiam ishrane. Oni ne piju kafu, ne jedu mlečne proizvode, pečurke, so, belo brašno i to nije čitava lista zabranjenih namirnica. Ne brinite, mogu da jedu paradajz jednom mesečno.

Novi poklonici zdrave ishrane bi možda želeli da se pridržavaju režima ishrane, koji se temelji na 80 procenata povrća i ostatak čistih proteina i celih žitarica, ali ko još želi da se odrekne benefita kafe, piva, krompira i svega druga zabavno?

SEDENJE JE LOŠE ZA VAS

Brojne studije apeluju da prekomerno sedenje ugrožava vaše zdravlje, ali studija objavljena u naučnom magazinu “Epidemiologija” tvrdi da nije stolica ono što vas ubija.

Saznajte i Zdrave navike od kojih se gojite

Studija Univerziteta Ekster, koja je trajala 16 godina, otkrila je da bez dodatne fizičke aktivnosti rizikujete sveukupno zdravlje bilo da prekomerno stojite ili sedite.

A.J.

Pročitajte i  Evo šta energetska pića rade našem telu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *