5 namirnica za snažniju erekciju - Men`s Health

5 namirnica za snažniju erekciju

Voće i crveno vino mogu da smanje rizik od pojave erektilne disfunkcije, otkrivaju nove studije naučnika iz Velike Britanije.

ISTRAŽIVANJE

Naučnici su ispitivali i posmatrali 25.000 muškaraca u periodu od 10 godina, a malo više od jedne trećine muškaraca je razvilo erektilnu disfunkciju tokom studijskog perioda.

Saznajte i 6 namirnica za bolju erekciju

Međutim, muškarci koji su priznali da su jeli više od tri porcije nedeljno ovih pet ključnih namirnica, imali su za 19 procenata manje šanse da obole od erektilne disfunkcije nego oni koji nisu jeli ove namirnice.

NAMIRNICE KOJE SPREČAVAJU POJAVU EREKTILNE DISFUNKCIJE SU …

Pet namirnica koje bi trebalo da jedete su: bobičasto voće, narandže, crveno vino, jabuke i kruške.

Za povećanje moći penisa su zaduženi flavonoidi, sastojaka iz voća i povrća, kaže autor studije Edin Kasidi, direktor odeljenje za ishranu Medicinske škole u Norviču.

Kod većine pacijenata, koji boluju od erektilne disfunkcije, otkriveno je da se bolest razvila usled nedovoljnog protoka krvi do penisa.

Neki flavonoidi mogu da poboljšaju cirkulaciju krvi čineći svoje arterije fleksibilnijim i otvarajući vaše krvne sudove.

Čvršći od stene: 9 koraka do savršene erekcije

Dakle, ako želite da očuvate zdravlje i funkcionalnost svog penisa, popijte večeras čašu crvenog vina ili pojedite neku od ovih voćki.

A.J.

Pročitajte i  Proteini za sladokusce: Gulaš sa paradajzom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *