Evo kako da zauvek ostavite cigarete - Men`s Health

Evo kako da zauvek ostavite cigarete

FIZIČKA AKTIVNOST

Ljudi koji vežbaju imaju manju želju za pušenjem, ali će isto tako i lakše potpuno ostaviti pušenje ukoliko su fizički aktivni.
Razna istraživanja su pokazala da vežbanje može odvratiti ljude od stalnog razmišljanja o pušenju. Uz to vežbanje popravlja raspoloženje i samopouzdanje, pa nećete utehu tražiti u cigaretama.

Ovo je pravi razlog zašto ne možete da ostavite pušenje

KORIŠĆENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Pušači koji dele svoju “borbu” i muke oko ostavljanja pušenja, mnogo su uspešniji u odnosu na ove koji se trude samostalno, otkrila je studija sa Univerziteta Džordžija. Četovanje na Fejsbuku vas može povezati sa ljudima koji imaju iste ciljeve kao i vi. U kontaktu sa drugim ljudima možete razmeniti različita iskustva i prihvatiti neke korisne savete.

Prirodni lek pomoću kojeg ćete lako ostaviti pušenje

ZDRAVA HRANA

Konzumiranje više voća i povrća može pozitivno uticati na to da ostavite cigarete ili da smanjite želju za nikotinom.
Požuda za cigaretama i hranom su povezane, pa često dolazi do zbunjenosti samog tela. Hrana bogata vlaknima će vam dati osećaj sitosti, pa ćete tako izbeći tu pojavu zbunjenosti tela.

MLEKO

Mleko pruža neobičan ukus u ustima sličan cigaretama. Istraživači sa Univerziteta Djuk otkrili su da pušači imaju manju želju za pušenjem ukoliko su prethodno konzumirali mleko. Uz to što će vam pomoći da se rešite ovog poroka, mleko je zbog visokog procenta proteina važan element ishrane svakog čoveka.

7 trikova uz pomoć kojih ćete lakše ostaviti cigarete

D.R.

Pročitajte i  Put do sebe i drugih
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *