10 trikova za povećanje penisa - Men`s Health

10 trikova za povećanje penisa

ISPRAVITE SE I ELIMINIŠITE STRES

Svakodnevni stres može da bude razlog zašto se vaš penis uvlači unutar tela i izgleda kao preplašena kornjača. Stres redukuje cirkulaciju do vaše genitalne regije, čineći da vaša erekcija bude manja i mekša uz nestalno osećanje uzbuđenja.

Loš stav tela prouzrokovan sedenjem na poslu može da izazove tenziju mišića u preponama što rezultira skrivanjem vašeg penisa i nekoliko centimetara manjom erekcijom.

Saznajte i Neobičan način da eliminišete stres

Prema rečima eksperata iz Cosmopolitana, dobra masaža karlice može da otkloni oba problema. Koristite kružne pokrete, prolazite rukama kroz regije koje okružuju genitalije, poput unutrašnjosti butina, donjih trbušnjaka i gluteusa.

OSTAVITE CIGARETE

Studije Škole medicine na Univerzitetu u Bostonu iz 2010. godine ispitivala je 200 muškaraca i otkrila da su penisi pušača u erekciji manji u proseku od nepušača.

Otkrijte i 7 trikova uz pomoć kojih ćete lakše ostaviti cigarete

Kod erekcije je najbitniji protok krvi i cirkulacija, a uske arterije pušača ograničavaju količinu protoka krvi do najbitnijeg organa uzrokujući manju dužinu i obim u erekciji.

VEŽBAJTE EREKCIJU

Možda vam zvuči smešno, ali da biste ostali u formi, morate da vežbate svoju erekicju, jer upravno redovno postizanje erekcije vas održava sposobnim i u formi. Ukoliko otkrijete da su vaše erekcije ograničene zbog nedostatka uzbuđenja tokom dana, ne brinite, jer će vaš mozak odraditi posao i postići ćete erekciju u snu (čak iako nije erotski).

Otkrijte i Šta ako penis ne raste?

Profesor urologije na Unverzitetskoj školi medicine u južnom Ilinosiu, Tobias Koler, otkrio je da čak iako snovi nisu erotski, vaš penis je savršeno sposoban da postigne erekciju tri do pet puta u toku noći.

SMRŠAJTE I HRANITE SE ZDRAVIJE

Gubljenje masnih naslaga neće vam povećati penis, ali višak kilograma povređuje bazu penisa, čineći ga vizuelno manjim, kaže novinar Psychology Today Majkl Kastlmen.

Pročitajte i  Greške koje vas čine katastrofalnim u krevetu

Bitno je da izgubite masne naslage u predelu stomaka, jedete manje mesa i sira, a u svoju ishranu uvrstite više voća i povrća.

NOSITE “PRSTEN” ILI KORISTITE PUMPICU

Prsten oko penisa ga neće učiniti većim, ali će povećati vaš obim, budući da sprečava odlazak krvi iz penisa, što rezultuje čvršćom erekcijom. Sa druge strane, pumpica za penis dovodi krvi do organa, što takođe rezultuje trenutnim povećanjem.

Pročitajte i Vežbe za povećanje vašeg “ponosa”

SREDITE SVOJU INTIMNU ZONU

Što su vam kraće dlačice u intimnoj zoni, to će vaš penis izgledati veći. Nemojte da uklonite sve dlačice, jer ćete postići potpuno suprotan efekat i izgledaćete kao nevini tinejdžer, što nikako nije seksi.

Otkrijte i Trikovi za oblikovanje intimnih muških frizura

ORALNA STIMULACIJA

Studija koja je otkrila prosečnu dužinu i obim penisa muškaraca (14,2 cm i 12,1 cm) takođe je potvrdila da su u proseku svi ispitani muškarci imali veću erekciju nakon oralnog seksa u odnosu na muškarce koji su tek masturbirali.

TOPLO TUŠIRANJE

Toplota povećava protok krvi što će trenutno povećati veličinu vašeg polnog organa i istovremeno učiniti da vaši testisi vise niže.

METODA VUČENJA

Otkrijte metodu najvećih porno zvezda. Nekoliko povlačenja penisa nadole može da doda nekoliko centimetara i da ga učini vizuelno većim.

Otkrijte i Ove poze će učiniti da vaš “ponos” izgleda veće

U pitanju je veoma jednostavna metoda koja uključuje nekoliko istezanje, vučenja penisa jednom rukom. Nakon nekoliko pokreta, primetićete da vaš penis izgleda veće, ali da nije još uvek u erekciji. Čestitamo, upravo ste postigli savršen balans između opuštenog i penisa u erekciji.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *