Kako će vas pivo učiniti boljim ljubavnikom? - Men`s Health

Kako će vas pivo učiniti boljim ljubavnikom?

PIVO MOŽE DA ODLOŽI EJAKULACIJU

Ovo popularno piće može pozitivno da utiče na vaš performans u krevetu. Prema tvrdnjama seksologa Kejt Van Kirk, fitoestrogeni u pivu mogu odložiti ejakulaciju, pomažući vam da duže uživate u vatrenim igricama sa devojkom.

Saznajte i 7 stvari koje se dešavaju u telu kada popijete pivo

TAMNO PIVO POPRAVLJA RASPOLOŽENJE

Interesantno je da tamno pivo sadrži više gvožđa od svetlog. Kada imate više gvožđa u telu, osećate se bolje, budući da raste nivo crvenih krvnih zrnaca, poboljšava se cirkulacija, što sveukupno pomaže kod održavanja postignute erekcije.

PIVO NAM DAJE VIŠE IZDRŽLJIVOSTI

Prema poslednjim istraživanjima, samo jedna krigla piva dnevno smanjuje rizik od srčanog udara za neverovatan 31 procenat. To znači da kombinacija treninga i piva, pomaže da vaše srce bude zdravije, dajući mu kardio izdržljivost.

Pogledajte i 7 stvari koje će vas naterati da smesta popijete pivo (GIF)

PIVO JE DOBAR ZA STOMAK

Previše piva neće biti dobro za vašu kondiciju, pa samim tim ni za vaš seksualni život. Međutim, istraživanje je pokazalo da čaša Ginis piva, koje je bogato vitaminima i mineralima, posebno vitaminom B, deluje kao prirodni probiotik.

PIVO – PRIRODNI AFRODIZIJAK

U proizvodnji piva se koriste lekoviti sastojci koja se smatraju prirodnim afrodizijakom. Ove biljni sastojci povećavaju seksualnu želju, protok krvi i stimulaciju nerava. Zato pravac – pab! Živeli!

Pročitajte i 7 genijalnih načina da iskoristite pivo

Pročitajte i  Isklešite gvozdene trbušnjake uz ovu efikasnu vežbu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *