Džejmi Oliver: Ovo je najbolji recept za mamurluk - Men`s Health

Džejmi Oliver: Ovo je najbolji recept za mamurluk

Nabavite sve ove namirnice pre predstojećeg vikenda i ne brinite za glavobolju nakon lude žurke.

Otkrijte još 11 načina da se rešite mamurluka

SASTOJCI

  • 2 krompira srednje veličine, iseckana na kockice
  • prstohvat soli
  • mleveni biber
  • 150 grama kvalitetne sirove kobasice 
  • crvena paprika iseckana na rezance
  • šaka čeri paradajza
  • 6 jaja
  •  svež peršunov list, iseckan sitno  
  • hleb po želji

PRIPREMA

Krompir kratko obarite u slanoj vodi i potom ga dobro ocedite.

Isecite kobasicu na kolutove i pecite je u tiganju dok ne pusti masnoću, a potom dodajte biber, krompir i paradajz i vratite na šporet.

Pecite dok sve ne porumeni.

Saznajte kako se mamurluk leči u Rusiji, Poljskoj, Peruu… 

Dodajte jaja, jedno po jedno, neka ostanu cela. Posolite i pobiberite, pa sve zajedno pecite ne duže od pet minuta, ii onoliko koliko volite da jaja budu pečena.

Pospite peršunom, servirajte uz hleb, koji takođe možete da prepečete.

Izvor: Mondo.rs

 

Pročitajte i  MANGUPSKI DORUČAK
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *