Upoznajte čoveka koji je smršao 100 kilograma bez dijete - Men`s Health

Upoznajte čoveka koji je smršao 100 kilograma bez dijete

Otkrijte i: Domaći napitak koji topi kilograme

Pokušavao je sa raznim dijetama, ali su one imalle kontraefekte: umesto da gubi, ovaj muškarac je dobijao kilograme. A onda je pokušao bez dijeta, primenio ovih sedam metoda i smršao 100 kilograma…

Evo šta je pomoglo Gabrijelu:

 BIRAO JE SAMO ZDRAVU HRANU

“Shvatio sam da su mom telu nedostajali ključni sastojci, poput Omega-3 masnih kiselina, svežih namirnica i visokokvalitetnih proteina. Potrudio sam se da sebi obezbedim što više zdravih namirnica. Ako mi se u nekom trenutku jela pica, slatkiši, jeo sam takvu hranu, bez griže savesti. Na kraju, uopšte nisam imao želju za takvom hranom, samo sam imao potrebu za zdravom hranom”, rekao je on.

Jeste li probali UN dijetu, za dugotrajne rezultate?

IZLEČIO JE DIGESTIVNI SISTEM

Džon je shvatio da su problemi sa varenjem uzrokovali višak kilograma. Nepravilno varenje je dovelo i do problema sa hormonima i taloženja masnog tkiva. Probiotici i uzimanje potrebnih enzima izlečili su sve probleme.

Pogledajte i: Ovo su namirnice koje sprečavaju nadimanje stomaka

POBEDIO JE PROBLEME SA SNOM

“Apnea je stanje koje pogađa gojazne ljude. Ono deluje na hormone na taj način da dolazi do stvaranja viška kilograma, podiže nivo krotizola koji stvara želju za brzom hranom i uzrokuje pad šećera”, objasnio je on.

Uz pomoć posebnog aparata sanirao je ovaj poremećaj sna, kad se izborio sa apaneom, imao je više energije, nije više želeo brzu hranu, pa su i kilogrami nestajali.

Pročitajte i: Tehnikama disanja do jačeg treninga

MEDITIRAO JE

I stres podiže nivo kortizola i jača želju za nezdravom hranom. Džon Gabrijel je rešenje pronašao u meditaciji.

Pročitajte i  Ove namirnice nikako ne biste smeli da jedete

PROMENIO JE NAČIN ŽIVOTA

Džon Gabrijel se preselio u novu kuću, koja je, što je najvažnije, imala dvorište i baštu. Rešio je da se gaji povrće i uvek kad bi osetio glad, znao je da ga u bašti čeka mnogo zdrave i ukusne hrane.

Saznajte i: Kako da ostavite cigarete?

IZBORIO SE S EMOTIVNIM PROBLEMIMA

Nerešeni emotivni problemi i traume iz prošlosti mogu da uzrokuju emotivnu zavisnost, a spas od nezadovoljstva Džon je tražio u hrani. Ali kada se suočio sa svim uzrocima neraspoloženja, telo je pozitivno reagovalo.

Otkrijte i: Kako da brzo prebolite raskid?

DETOKSIKACIJA

Kad se približio magičnom broju 100, i kad je veći deo suvišnih kilograma otišao, Džon je rešio da proba detoksikaciju. Za tu svrhu je koristio limunov sok, jabukovo sirće, zelene sokove i mnogo salate.

Džon Gabrijel svoje iskustvo prenosi drugima i svi postižu dobre rezultate.

Aplauz!

 

Izvor: zena.blic.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *