Ako niste jutarnji tip ovo su trikovi će vam pomoći - Men`s Health

Ako niste jutarnji tip ovo su trikovi će vam pomoći

OTEŽAJTE PRITISKANJE PREVRTLJIVOG „SNOOZE“ DUGMETA
Ako vam je alarm na dohvat ruke, u stanju ste da produžite svoj dragoceni san toliko da vam se prečesto događa da kasnite, ili tamo gde već idete stižete kao bačeni s Marsa, neuredni, i još uvek pod velikim pritiskom jer se niste još uvek ni probudili kako treba.

Otežajte sebi, stavite alarm malo dalje od kreveta, da bi morali da ustanete i isključite ga kada čujete da je došlo vreme za buđenje. Garantujemo vam da ćete ustati duplo brže nego obično.

U JUTARNJEM SEKSU JE SPAS
Savršen način za razbuđivanje sa osmehom, plus troši kalorije. Dan koji je pred vama biće znatno lepši uz ovakav start, zar ne?

NEMOJTE ČEKATI KAFU
Neka kafa čeka vas! Pre nego što odete na spavanje ostavite lonče, malo kafe i šolju da vas spremno čekaju da ih ujutru upotrebite. Kada ustanete samo sipajte vodu, i dok ona provri imate vremena da se polako umijete, i tako osveženi uživate u ovom toplom napitku.

Pročitajte i: Sve što treba da znate o insomniji.

OSMISLITE RANIJE ŠTA ĆETE OBUĆI
Idealno bi bilo kada bi označili nekoliko ofingera po danima, i na njih okačiti šta ćete i kada obući za posao. Tako ne morate da razmišljate o tome uopšte, već će u suštini garderober razmišljati umesto vas.

OSTAVITE STVARI TAMO GDE IH VIDITE
Ako uporno zaboravljate neke važne papire ili ključeve, imate dve opcije. Nemojte menjati torbu iz dana u dan, ili ostavite naprimer ključeve u frižideru pored ručka koji vam je pripremljen da ga ponesete na posao.

Razmišljate kako se do sada toga niste setili, zar ne?

Pročitajte i  Šta stoji iza imena "Pink Floyd"?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *