Instant energija za bolji dan - Men`s Health

Instant energija za bolji dan

SUNČEVA SVETLOST
Izađite na sunčevu svetlost čim otvorite oči. To je najbolji momenat u kom možete da pokupite sve prednosti koje vam prirodno svetlo prža i da skupite dovoljno energije za početak dana.

ZELENILO
Univerzitet u Vašingtonu otkrio je da osobe koje rade okružene biljkama imaju više energije nego one koje nisu. Kompjuteri i telefoni pred kojima provodimo vreme crpe najveći deo energije iz nas, zato su neophodne biljke koje će istu da nam povrate.

TUŠIRANJE
Tuširajte se dva minuta vrućom vodom, zatim 30 sekundi veoma hladnom. Promena temperature podstiče protok kiseonika kroz organizam i čini vas budnim i punim energije.

TERETANA
Mnoga istraživanja pokazala su da osobe koje svakodnevno vežbaju osećaju manji zamor od onih koje nisu fizički aktivne. Vežbanje takođe poboljšava produktivnost na poslu za oko 15 procenata.

DIŠITE LAGANO
Možete da koristite tehniku iz joge kako biste napunili organizam energijom i kiseonikom. Udišite dugo kroz nos, zatim uradite 20 do 30 kratkih izdisaja. Udahnite par puta normalno, zatim ponovite ovaj sistem. Na taj način ćete obezbediti mišićima i mozgu dovoljnu količinu kiseonika.

Pročitajte i  Olakšajte joj doživljavanje vrhunca
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *