5 strašnih stvari koje mogu da se dese jednom penisu - Men`s Health

5 strašnih stvari koje mogu da se dese jednom penisu

Koliko god pažljivi bili, mnogi muškarci pretrpeli su zastrašujuće promene svojih polnih organa, što zbog nekog spoljašnjeg uticaja, što zbog bakterijskih infekcija, a u svetu su zabeleženi i slučajevi kada su muškarci ostajali bez „ponosa“.

Saznajte i: Može li penis da se zaglavi tokom odnosa?

Evo nekih bizarnih stvari koje mogu da se dogode i vašem “ponosu”.

INVAGINACIJA
Ovaj termin lekari koriste da objasne izvrnutost penisa u vidu čarape… Da, i to se događa!

Ovaj pojava još se naziva i „zarobljeni penis“, a posledica je nekog snažnog spoljnog uticaja. To, u principu, znači da je penis udarcem uguran u telo, zbog čega ostaje „zarobljen“ u predelu između karlice i polnog organa.

Otkrijte i: Može li penis da se slomi?

Ipak, dr Hsin-Kai Veng iz tajvanske Opšte bolnice veterana, otkriva da se ovo događa izuzetno retko i da je moguće vratiti penis u pređašnje stanje ručnim vađenjem ili operacijom.

„Uz to,  do sada nije zabeležena nijedna povreda penisa izazvana na ovaj način“, rekao je dr Veng.

SAKSOFON
Do tzv. „saksofonskog penisa“ ili „ovnovog roga“ dolazi pri začepljenju  limfnih čvorića ili bakterijske infekcije povezane s hlamidijom, a rezultat je oticanje i zakrivljenje polnog organa, kako su utvrdili indijski naučnici.

Saznajte i: Šta kada vaš penis neprijatno miriše

Stručnjaci koji su sproveli istraživanje na temu ove nezgode s penisom, ipak, kažu da lekovi mogu smanjiti otok i zakrivljenost, kao i to je uriniranje moguće – pod uslovom da pronađete pravi položaj, jer je polni organ iskrivljen. S druge strane, naučnici se slažu da je nemoguće stupiti u seksualni odnos ako vam je između nogu „Saksofonski penis“.

ZBUNjENI PENIS
Operacija creva ili raka prostate mogu, premda u zaista malom broju slučajeva, dovesti do cepanja tkiva koje povezuje urinarni kanal s rektumom. Ovo stanje prepoznaje se po curenju urina iz zadnjice, kao i prelaskom fecesa u bešiku i mokraćne kanale.

Pročitajte i  Šnicla na tiganju

Iako je lečenje teško i dugotrajno, stručnjaci kažu da je moguće vratiti polni organ u prethodno stanje.

Otkrijte i: Da li je vaš penis premali?

ČUVAJ SE RIBICE
Ukoliko vam se ikada ukaže prilika plivate Amazonom, čuvajte se ribe kandiru. Ako vam se „omakne“ i budete primorani da urinirate u vodi, postoji mogućnost da privučete ovu ribicu, nakon čega će vam ona kroz penis ući u mokraćni kanal, zakačiti se za arterije i hraniti se vašom krvlju.

Oporavak je moguć jedino vađenjem ribe iz tela, što je bolnije nego što možemo i da zamislimo.

ZAGLAVLjEN
Ako deo penisa, tokom obrezivanja, bude odsečen, polni organ raste i zarasta spojen sa skrotumom. Rezultat je „zaglavljen“ penis, oko kog se formira sloj masti.

Pogledajte i: 6 činjenica o penisu koje niste znali

Srećom, istraživanje koje je sprovelo Medicinska škola iz Istočne Virdžinije pokazalo je da je operacijom moguće rešiti ovaj problem.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *