7 lekova iz prirode - Men`s Health

7 lekova iz prirode

U stvari, ponekad i ne morate. Probajte ove prirodne lekove i već ćete se osećati mnogo bolje.

ZAUSTAVITE GLAVOBOLJU SEKSOM
60% ljudi koji pate od migrene rekli su da im je seks pomogao da poboljšaju simptome. Dok većina kaže da su osećali umereno do potpuno olakšanje.

BOL U LEĐIMA NESTAJE ŠETNJOM
Ne ležite na kauču. Organizujte dva ili tri dana nedeljno sa 20 do 40 minuta šetnje, i to će vam pomoći u jačanju mišića donjeg dela leđa. To vam može olakšati i bol vezan za povrede kičme, kažu naučnici iz kliničkog centra za Rehabilitaciju.

POBEDITE GRIP SA BELIM LUKOM
Uzmite sve kapsule od po 600mg belog luka dva puta dnevno, i imaćete manje ozbiljne simptome, i izgubiti manje dana zbog bolesti.

POMOZITE SVOM STOMAKU PEPERMITNOM
Uzimajući dve uljane kapsule peperminta dva puta dnevno, i za četiri nedelje ćete ublažiti sindrom iritabilnog kolona: naduvenost, bol u stomaku, dijareja, gasovi, za oko 50%.

SOKOM OD LUBENICE UBLAŽITE BOLOVE U MIŠIĆIMA
Sat vremena pre treninga, popijte oko 500ml soka od lubenice. Plod je bogat aminokiselinom, a nakon vežbanja će smanjuiti bol u mišićima.

UGUŠITE GORUŠICU SA ŽVAKOM
Dakle, jeli ste ljutu hranu i sada će vaš refleks kiseline da plati za to. Uzmite žvakaću gumu bez šećera pola sata nakon jela i ona će vam pomoći da neutrališete kiselinu u jednjaku, pa nećete osetiti tegobe.

SMANJITE ŠEĆER U KRVI UZ POMOĆ CIMETA
Istraživanja su dokazala da ako jedemo kašičicu i po cimeta dnevno, smanjićemo glukozu, ukupan holesterol i trigliceride, što će vam pomoći da upravljate dijabetesom.

 

Pročitajte i  Steknite snagu za šest nedelja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *