Mihail Dudaš u novom Men's Healthu - Men`s Health

Mihail Dudaš u novom Men’s Healthu

Junski broj Men’s Healtha stigao je na prodajna mesta. U njemu ima 132 strane bogatog sadržaja, sa 100 % korisnim informacijama iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, seksa, mode, nauke…

Gvozdeni desetobojac Mihail Dudaš otkriva zbog čega se pobednikom postaje tek nakon dovoljno poraza.

 

Profesionalni kondicioni trener i nutricionista Nemanja Milović napravio je za MH specijalni program za muškarce sa večitim izgovorom da nemaju gde i kad.

Tu je i 11 trikova za buđenje snage kod svežih tata, biznis-ajkula i svih onih koji moraju da se nose sa paklenim dnevnim tempom.

Alesandro Eger, novi superstar u svetu modelinga, ekskluzivno za MH predstavlja svoj sistem vežbi, obroka i svega što vam je potrebno da izgledate kao bog.

Bavili smo se time kako da sačuvate mentalno zdravlje. Saznajte sve o mišićnoj dismorfiji, bolesti koja se sve češće javlja kod muškaraca koji vežbaju i može da ima užasne posledice.

 

U novom izdanju najprodavanijeg muškog časopisa u našoj zemlji možete da pronađete i precizno uputstvo za praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, uz pregled timova i potencijalnih iznenađenja i priručnik za razmenu sličica.

Tu je i pet krojeva farmerki koji će izvući najbolje iz vašeg izgleda, kao i sveobuhvatni vodič za letnje mesece – kako da budete kul i sa malo odeće na sebi.

Leto počinje sa novim Men’s Healthom.

Pročitajte i  Poze su besmislene ako nemaju svrhu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *