Zdravlje

  Mihail Dudaš u novom Men's Healthu

  0 31.05.2018.

  Trofejni srpski desetobojac, u ekskluzivnom intervjuu za junsko izdanje najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji, otkrio je tajne svog treninga i ishrane. U novom Men's Healthu čeka vas i dodatak posvećen Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, uz koji ćete ovaj praznik sporta dočekati spremni za sva moguća iznenađenja.

   

  Junski broj Men's Healtha stigao je na prodajna mesta. U njemu ima 132 strane bogatog sadržaja, sa 100 % korisnim informacijama iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, seksa, mode, nauke...

  Gvozdeni desetobojac Mihail Dudaš otkriva zbog čega se pobednikom postaje tek nakon dovoljno poraza.

   

  Profesionalni kondicioni trener i nutricionista Nemanja Milović napravio je za MH specijalni program za muškarce sa večitim izgovorom da nemaju gde i kad.

  Tu je i 11 trikova za buđenje snage kod svežih tata, biznis-ajkula i svih onih koji moraju da se nose sa paklenim dnevnim tempom.

  Alesandro Eger, novi superstar u svetu modelinga, ekskluzivno za MH predstavlja svoj sistem vežbi, obroka i svega što vam je potrebno da izgledate kao bog.

  Bavili smo se time kako da sačuvate mentalno zdravlje. Saznajte sve o mišićnoj dismorfiji, bolesti koja se sve češće javlja kod muškaraca koji vežbaju i može da ima užasne posledice.

   

  U novom izdanju najprodavanijeg muškog časopisa u našoj zemlji možete da pronađete i precizno uputstvo za praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, uz pregled timova i potencijalnih iznenađenja i priručnik za razmenu sličica.

  Tu je i pet krojeva farmerki koji će izvući najbolje iz vašeg izgleda, kao i sveobuhvatni vodič za letnje mesece - kako da budete kul i sa malo odeće na sebi.

  Leto počinje sa novim Men's Healthom.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajZdravlje