Najveći muški san: Pivo iz svake cevi u kući - Men`s Health

Najveći muški san: Pivo iz svake cevi u kući

Ne postoji muškarac na planeti koji ne bi poželeo da u svom stambenom kutku ima na svakom koraku slavinu iz koje teče penušavo, hladno pivo. Ova činjenica inspirisala je veselu i kreativnu ekipu sa Novog Zelanda da svom drugu Rasu ostvare najveći muški san.

Dok Ras nije bio kod kuće, njegovi drugovi su dovezli nekoliko buradi piva koje su potom povezali sa glavnom vodovodnom mrežom u Rasovoj kući. Iako im je bio potreban ceo jedan dan da to urade, momci su shvatili da je sav trud bio vredan kada je hladno, osvežavajuće pivo poteklo iz svake slavine u kući.

Ekipa se potom sklonila u garažu u kojoj je strpljivo čekala da im se drug vrati kući. Pažljivo skrivene kamere su usnimile taj momenat kao i tren kada je Ras shvatio da iz njegovih cevi ne ide voda, već Pivooo. Momci su umirali od smeha dok je njihov drug išao iz prostorije u prostoriju, u neverici, govoreći “Koji vrag!?”. Pogotovo je bio smešan trenutak kada je Ras odlučio da popije kriglu piva kada “već” teče pivo.  

Iako postoji sumnja da je video nova viralna reklama za novozelandsko TUI pivo, sigurni smo da je ovo jedna od najboljih ludorija koju je neko osmislio za svog druga.

Ukoliko imate strpljenja da pogledate sedmominutni video pratite ovaj link, mi smo vam pripremili kraću verziju:

Pročitajte i  Dobitna kombinacija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *