Vesti

  Men`s Health proslavio 14 godina postojanja (VIDEO)

  0 30.11.2017.

  Najprodavaniji muški magazin na planeti ušao je u 15. godinu postojanja u Srbiji i tim povodom napravio žurku koja je po broju posetilaca, atmosferi i vizuelnim detaljima postavila sveže standarde.

   

  Beogradski Radionica bar bio je stecište energične zabave i mesto na kom su se okupili brojni sportisti, ljudi iz sveta kulture i novinarstva, saradnici i prijatelji magazina MH. Glumci Aleksandar Radojičić I Miloš Petrović, sportisti Aleksandar Kukolj I Dušan Kecman, TV urednici Slađa Slavković i Nevena Madžarević, pisac Ivan Tokin, muzičarka Dijana Knežević Dee, manekenke Sonja Pavlica I Nadežda Dimitrijević, samo su neki od gostiju koji su ovu zabavu učinili zanimljivom. Za dj pultom bio je Rudhaman, koji je posetioce inspirisao da đuskaju bez prekida.

   

   

   

  Ovom prilikom predstavljen je i novi urednički tim, koji je spreman da Men's Health pozicionira kao magazin koji u svakom mogućem smislu život muškaraca čini kvalitetnijim. Novi tim predvode glavni i odgovorni urednik Stefan Tošović, izvršni urednik Igor Karanov, art direktor Miloš Bojanić i web novinar Duško Radović.

   

   

   

   

   

  Pogledajte video koji prenosi samo neke od momenata nezaboravne žurke.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti