Mens Health priredio nezaboravnu žurku i predstavio novi urednički tim - Men`s Health

Mens Health priredio nezaboravnu žurku i predstavio novi urednički tim

U baru Radionica, gosti su već sa nestrpljenjem počeli da pristižu oko 19 sati, a proslava je trajala do posle ponoći. Među dragim gostima koji su slavili ovih 14 uspešnih godina sa Men’s Health-om, između ostalih bili su: Dušan Kecman, Aleksandar Radojičić, Sonja Pavlica, Aleksandar Kukolj, Marija Srećković Savić, Duška Jovanić, Nadežda Dimitrijević i mnogi drugi. Za sjajnu atmosferu bio je zadužen DJ Rudhaman, a gosti su posebno uživali slikajući se sa tegom naizgled mitskih razmera.

 

Pored tega, posebno ženskom delu zvanica, bio je zanimljiv hologram Džoa Manđanijela sa kojim su mogle da se slikaju, a koji je krasio naslovnicu novembarskog i ujedno rođendanskog broja Men’s Health-a. Osim rođendanskog slavlja, povod žurke je bilo i predstavljanje novog uredničkog tima.

 

Novi glavni i odgovorni urednik Stefan Tošović dolazi na ovu poziciju sa impozantnim iskustvom u medijima, ali i sa izuzetno velikim elanom i entuzijazmom za nove izazove kakve jedna svetska licenca poput MH donosi. Izvršni urednik Igor Karanov je svakako doajen svog posla, sa zavidnom karijerom novinara i nadasve šarmom holivudskog šmekera koji je uvek u trendu.  Nesumnjivo da će ovaj urednički tim najprodavaniji muški magazin kakav je Men’s Health presvući u jedno novo odelo, uvesti mu unapređeni plan ishrane i postaviti najsavremeniji plan vežbi. Sve ovo će biti prožeto kvalitetnim tekstovima i intervjuima tako da je sasvim sigurno da čitaoci neće moći da ispuste iz ruku svaki sledeći broj Men’s Health-a.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *