Foto konkurs "Ja, pobednik!" - Men`s Health

Foto konkurs “Ja, pobednik!”

 

NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI KONKURSA

Magazin/medij Men’s Health Srbija, odnosno Adria Media Magazine d.o.o. Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd (u daljem tekstu: organizator), kao izdavač

NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA

Foto-konkurs se organizuje povodom 14-og rođendana I promocije magazina Men’s Health Srbija na društvenoj mreži Instagram. Nagrađivanje pobednika foto-konkursa vrši se na kraju konkursa. Foto-konkurs počinje 6. novembra 2017. godine. Prijavljivanje fotografija za konkurs završava se 12. novembra 2017. godine u ponoć. Na osnovu odluke žirija, koji čine zaposleni iz redakcije Men’s Health magazine u Srbiji, biće odabranoe 3 (tri) pobedničke fotografije. Pobedničke fotografije na konkursu biće objavljene najkasnije do 20. novembra 2017. godine na zvaničnom Instragram profilu Men’s Health Srbija (https://www.instagram.com/menshealthserbia) kao i na zvaničnoj Men’s Health Srbija Facebook fan stranici (https://www.facebook.com/mhsrbija/).

MESTO ORGANIZOVANJA

Igra se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije.

OPIS, PRAVILA I USLOVI UČESTVOVANJA U KONKURSU

Pravo učešća u konkursu imaju svi korisnici društvene mreže Instagram koji su državljani Republike Srbije . Za učešće na konkursu potrebno je da učesnik postane pratilac Men’s Health Srbija Instagram profila. Od svakog učesnika se očekuje da okači fotografiju sa medaljom koju organizator bude postavio na svoj profil, ili drugu, originalnu fotografiju koju napravi učesnik uz objašnjenje I odgovor na pitanje “Kada si se najviše u životu osećao kao pobednik I zašto?”. Potrebno je da fotografije budu originalne (nikako preuzimane sa Interneta). Do 12. Novembra u ponoć, neophodno je da svaki učesnik postavi jednu ili više fotografija na svoj privatni Instagram profil uz obavezan hashtag: #MHpobednik kao I da taguje profil Men’s Health Srbija. VAŽNO je da profil svakog učesnika bude javan, tj. otključan! Fotografije mogu biti digitalno obrađene, ali neće biti prihvaćene fotomontaže. Nakon završetka konkursa, na osnovu odluke Men’s Health Srbija žirija, biće odabrano 3 pobednika konkursa sa originalnim i zanimljivim odgovorima koje se po mišljenju žirija najbolje uklapaju u vrednosti koje promoviše Men’s Health Srbija. Rang lista pobednika biće javno objavljena najkasnije 20. novembra 2017. godine. Zaposleni u kompaniji Adria Media Magazine d.o.o. nemaju pravo učestvovanja u konkursu.

VRSTA NAGRADE

Ukupno se dodeljuju 3 nagrade i to 3 magazinska izdanja Men’s Health Srbija. Datum dodele nagrada biće naknadno utvrđen u dogovoru sa dobitnicima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

NAČIN I ROK PREDAJE NAGRADA

Nakon proglašenja rang liste pobednika, organizator će dobitnike kontaktirati tako što će im poslati poruku u DM na Instagramu. Prilikom obaveštavanja, organizator će obavestiti nagrađene učesnike o načinu i datumu preuzimanja nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade, organizator zadržava pravo da od učesnika zatraži da dokaže svoj identitet podnošenjem na uvid ili slanjem kopije ličnog dokumenta iz kojeg se vide ime i prezime lica. Ukoliko je nagrađeni maloletno lice, prilikom dodele nagrade organizator zadržava pravo da zatraži saglasnost roditelja, odnosno staratelja sa važećom ličnom ispravom. Ukoliko nagrađeni učesnik postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke prilikom preuzimanja nagrade, organizator nije u obavezi da mu dodeli nagradu, u kom slučaju se nagrada dodeljuje drugom učesniku konkursa na osnovu odluke žirija organizatora.

DISKVALIFIKACIJA IZ KONKURSA

Ukoliko se proceni da fotografija učesnika sadrži uvredljiv, neprijatan ili neprikladan sadržaj biće diskvalifikovana iz konkursa i neće ući u izbor za dodelu nagrada.

SAGLASNOST SA PRAVILIMA

Postavljanjem fotografije na svoj Instagram profil, u skladu sa opisanim mehanizmom, učesnici potrvđuju da su u potpunosti saglasni sa ovim pravilima.

PREKID NAGRAĐIVANJA U IGRI

Organizator zdržava pravo da prekine konkurs u slučaju nepredviđenih okolnosti, o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem Men’s Health Srbija Instagram profila i Facebook fan stranice.

PRAVO UČEŠĆA I IZMENE OPŠTIH PRAVILA KONKURSA

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vreme, iz opravdanih razloga, izvrši izmene načina realizacije konkursa, uz obavezu da o tome bez odlaganja obavesti učesnike putem Men’s Health Srbija Instagram profila i Facebook fan stranice.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *