Vesti

  Fashion Dinner: Magazin ELLE okupio najuticajnije dame i podstakao na međusobno osnaživanje

  0 15.06.2017.

  U prelepom ambijentu restorana Square u hotelu Square Nine u utorak, 13. juna, tradicionalno je održan treći ELLE Fashion Dinner. Ova glamurozna večera je okupila pripadnice beogradske modne, biznis, kulturne i društvene elite. Specijalna gošća bila je ambasadorka Izraela Alona Fisher Kamm.

   

  Prvi put u okviru ELLE Fashion večere je održan i ELLE Talk u okviru kojeg su damama predstavljeni najnoviji svetski trendovi iz sveta nege kose, lica, make –upa, modnih trendova ali i tehnika ličnog razvoja. Glavna i odgovorna urednica ELLE magazina je bila moderator panela čiji su učesnici bili: Nevenka Dokmanović, Branislava Kostić, Ana Ostojić, Jasmina Stojanović i Marcello Mura.

  Nakon panela koji je održan na piazzeti hotela, dame su prešle u restoran prelepo dekorisan u duhu francuske rivijere sa cvetnim aranžmanima studija Bloom dizajn. ELLE Talk je organizovan pod okriljem kampanje She’s Mercedes, a gošće su se potom obradovale i Wish jewelry narukvicama kao i poklonu od Mercedesa. ELLE Fashion Dinner je podržao i čuveni multi brend koncept store Fashion & Friends, koji je za tu priliku u saradnji sa modnom urednicom ELLE-a Anom Ostojić stilizovao manekenke u skladu sa modnom temom večeri: French Riviera Chic, izabravši brendove Liu Jo i Guess. Najsrećnija dama je na poklon dobila Guess tašnu na kraju večeri.

   

  Dame su do kasno u noć uživale u ukusnim delicijama pripremljenim posebno za ovaj događaj, dok se za muzički deo pobrinuo sjajan bend: 1Plus2 Trio. Na odlasku su dame sačekali pokloni Fashion & Friends-a, Vinarije Zvonko Bogdan i preparati za negu kose L'Oréal Professional.

  ELLE je iznova doneo duh svetske metropole u Beograd i želeo da podstakne dame na medjusobnu saradnju i osnaživanje. Najprodavaniji modni magazin na svetu je još jednom pokazao da su njegovi događaji najvažniji u modnom i društvenom kalendaru srpske prestonice.

   

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti