Men’s Health organizovao prvi Grill Day! - Men`s Health

Men’s Health organizovao prvi Grill Day!

Događaju su prisustvovali i poznati fotograf Miloš Nadaždin i uticajni instagramer Stefan Burmazević.

 

Relaksirani i prirodni ambijent Pionirskog grada na Košutnjaku i bašta Belwood restorana bili su savršeno mesto za Men’s Health Grill Day.

 

 

Posebni ugođaj gostima je priredio MINI Srbija koji je obezbedio čak 3 test vozila – MINI Countryman Cooper S, MINI Hatch Cooper S i MINI Hatch One. Takođe i oni koji nisu vozači mogli su da pogledaju izloženi MINI Cooper S Countryman model i dobiju sve neophodne informacije. Inače, ovaj model je idealan za baš ovakve piknike i beg u prirodu.

 

Gosti opušteno uživali u roštilju od Angus junetine, kao i dobro poznatim proizvodima kompanije Nestlé Adriatic kao što su THOMY regularni i THOMY Delight majonez, C Ren, C Senf i C mešavine začina. Svi prisutni su mogli da se opuste igrajuću omiljenje igre pikada i stoni fudbal.

 

Nakon test vožnje gosti su mogli da konzumiraju i alkoholna pića, a ljubitelji piva naročito su se obradovali KAŠ kraft pivu koje im je bilo na raspolaganju. S druge strane, oni koji preferiraju žestinu birali su Jack Daniels, kao i osvežavajući koktel na bazi viskija. Za osveženje gostiju pobrinula se Knjaz Miloš kisela voda.

POGLEDAJTE VIDEO SA PRVOG MH GRILL DAY:

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *