Vesti

  Men’s Health organizovao prvi Grill Day!

  0 26.05.2017.

  Najprodavaniji muški magazin na svetu i u Srbiji, Men's Health, je prvi put organizovao MH Grill Day, sa ciljem da okupi prijatelje i saradnike brenda u prirodi i da provedu jedan petak u opuštenom društvu i prirodnom ambijentu uz dobru muziku za koju je bila zadužena DJ Sonja Pavlica.

    

  Događaju su prisustvovali i poznati fotograf Miloš Nadaždin i uticajni instagramer Stefan Burmazević.

   

  Relaksirani i prirodni ambijent Pionirskog grada na Košutnjaku i bašta Belwood restorana bili su savršeno mesto za Men’s Health Grill Day.

   

   

  Posebni ugođaj gostima je priredio MINI Srbija koji je obezbedio čak 3 test vozila - MINI Countryman Cooper S, MINI Hatch Cooper S i MINI Hatch One. Takođe i oni koji nisu vozači mogli su da pogledaju izloženi MINI Cooper S Countryman model i dobiju sve neophodne informacije. Inače, ovaj model je idealan za baš ovakve piknike i beg u prirodu.

   

  Gosti opušteno uživali u roštilju od Angus junetine, kao i dobro poznatim proizvodima kompanije Nestlé Adriatic kao što su THOMY regularni i THOMY Delight majonez, C Ren, C Senf i C mešavine začina. Svi prisutni su mogli da se opuste igrajuću omiljenje igre pikada i stoni fudbal.

   

  Nakon test vožnje gosti su mogli da konzumiraju i alkoholna pića, a ljubitelji piva naročito su se obradovali KAŠ kraft pivu koje im je bilo na raspolaganju. S druge strane, oni koji preferiraju žestinu birali su Jack Daniels, kao i osvežavajući koktel na bazi viskija. Za osveženje gostiju pobrinula se Knjaz Miloš kisela voda.

  POGLEDAJTE VIDEO SA PRVOG MH GRILL DAY:

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti