Parker Young stiže na Comedy fest: Više od trbušnjaka, prirodna holivudska harizma - Men`s Health

Parker Young stiže na Comedy fest: Više od trbušnjaka, prirodna holivudska harizma

Konačno će, jedna mlada glumačka zvezda, slika i prilika sna o kapitenu srednjoškolskog tima američkog fudbala na tragu slave, zameniti ubrzani celebrity život Los Anđelesa sa srpskom prestonicom. I to prestonicom pod opojnim uticajem Comedy Festa – Prvog međunarodnog festivala filmske komedije, jer ako je nešto svojstveno našem narodu onda je to smeh.

Ne sumnjamo, osmeh će biti i na našim licima, ali i na (zavodljivom) licu 28-godišnjeg Parkera Younga koji velikim koracima grabi napred, a film „Tri muškarca i onaj četvrti“ je upravo ostvarenje koje će ga lansirati još dalje u zvezde.

U dirljivoj komediji „Tri muškarca i onaj četvrti“ sa značajnom porukom, gost Comedy Festa – Young igra Chrisa, zavodnika najuspešnijeg kod devojaka (logično), u četvorci nerazdvojnih drugova iz jedne američke varošice. Međutim, kada Chrisov najbolji prijatelj Adam (Evan Todd) otkrije svojim prijateljima da je gej, život se svima menja iz korena. A ovim mačo muškarcima, najteže će biti da promene svoj smisao za humor…

 

Oči Holivuda prenaseljenog zgodnim, mladim ljudima spremnim na sve zarad uspeha, definitivno su uperene u Parkera Younga. Jer, šarenoliki karakteri koji su mu do sada poveravani, potvrdili su da iza lepog lica i atletskog tela (bio je i model za brendove Tommy Hilfiger i Calvin Klein), stoji trud i talenat. Kao da se razvija u smeru komičarskog duha jednog Ryana Reynoldsa. Na putu do velikih uloga, sigurno mu neće odmoći druženje sa zvezdama poput Scotta Eastwooda (sin Clinta Easwtooda), Stevena R. McQueena (unuk glumačke legende Stevea McQueena), Shay Mitchell (glumica iz serije „Pretty Little Liars“), Tylerom Poseyom, Coltonom Haynesom, Carly Chaikin, Chordom Overstreetom i drugim novim svežim zvezdama TV-a i filma. 

Zgodni šarmer Parker Young će biti specijalni gost Comedy Festa i doneće nam u bioskopsku salu onaj magični trenutak pre nego što cool srednjoškolska autsajderka poljubi razbacanog kvoterbeka ispod fudbalskih tribina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *