Sukob X-mena i četiri jahača Apokalipse sutra u bioskopu Cineplexx - Men`s Health

Sukob X-mena i četiri jahača Apokalipse sutra u bioskopu Cineplexx

Nakon uspešnog filma X-men: Dani buduće prošlosti, reditelj Brajan Singer se vraća sa novim nastavkom X-men: Apokalipsa 3D koji će u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center biti prikazan sutra, 19. maja, u okviru još jednog Men`s night događaja, sa početkom u 20 časova.

Pripadnike jačeg pola koji se odluče da uživaju u novim avanturama ekipe X-mena u okviru Men`s night događaja, očekuje na poklon primerak Men`s Health magazina uz svaku kupljenu ulaznicu.

X-men: Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni X-čovek odluči da se osveti svojim neprijateljima. Od nastanka civilizacije, obožavan kao bog, Apokalipsa – prvi i najmoćniji mutant iz Marvelovog X-men univerzuma vraća se besmrtan i nepobediv. Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalipsa se budi razočaran svetom koji pronalazi, regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta (Majkl Fasbender), kako bi očistili čovečanstvo i stvorili novi svetski poredak kojim bi vladali. Sudbina Zemlje visi o koncu, Rejven (Dženifer Lorens) uz pomoć

Profesora Iks (Džejms Mekavoj) vodiće ekipu mladih X-mena kako bi zaustavili njihovog najvećeg neprijatelja i spasili čovečanstvo od potpunog uništenja. 

Karte za Mens night i projekciju filma X-men: Apokalipsa 3D su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *