Živeo rokenrol! Opet počinje kultni Jelen Top 10! Od danas - samo na Espresu! - Men`s Health

Živeo rokenrol! Opet počinje kultni Jelen Top 10! Od danas – samo na Espresu!

Tim povodom, popričali smo sa voditeljem emisije – Lazarom Sakanom, koji nam je otkrio sve novosti koje novi Jelen Top 10 nosi sa sobom. A glavni novitet je forma, koja je u skladu sa digitalnm erom, tako da će se emisija koja je za relativno kratko vreme stekla kultna status – emitovati samo na portalu Espreso odnosno na adresi jelentop10.espreso.rs.

„Po prvi put u Srbiji se emituje jedna ovako koncipirana celina, koja ima za cilj da više angažuje samu scenu. Gitarski zvuk je, naravno, još u prvom planu, i dalje nam je tu Top lista, ali donosimo i dve izuzetno zanimljive nove rubrike, a sve to će moći da se vidi samo na portalu Espreso“, kaže Sakan.

Jelen Top 10 će sada imati i dve potpuno nove rubrike, a koncepcija je takva da se više neće snimati u studiju, nego će Sakan sa ekipom uvek ući u centar zbivanja – na koncerte, na probe bendova i mnoge druge lokacije.

Nečijih top 10 će premijerno ići svakog utorka na espreso.rs, uz reprizu na regionalnom MTv kanalu, četvrtkom su Jelen top 10 minuta, dok je nedelja rezervisana za regularnu Top listu.

Pogledajte s pažnjom najnovije predloge, ocenite, preslušajte i ko su gosti prve epizode pogledajte na adresi jelentop10.espreso.rs

Prva epizoda se emituje u nedelju od 21 sat, gde vas vodimo vas na koncerte Hladnog Piva, Artan Lilija i Crva. Sve detalje pogledjate na portal Espreso, na linku http://jelentop10.espreso.rs/

Pročitajte i  5 razloga zbog kojih će svet muške mode zauvek pamtiti Dejvida Bouvija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *