Evo šta radimo kada smo sami - Men`s Health

Evo šta radimo kada smo sami

Ne lažite, mi znamo sve. Radite neke prilično uvrnute stvari kada niko ne gleda, ali ne brinite. Svi mi ih radimo. Tako da ti, moj uvaženi muški prijatelju nisi sam!

Bilo da ste singl ili u vezi, svi ponekad zateknemo sebe  kako u nekim trenucima dokazujemo da nismo najnormalnija bića na planeti. Dok je očigledno da razgovor o tome se prijateljima ne bi bio ok, osećali smo da najmanje što možemo da uradimo je da prikažemo listu od devet tajnih ponašanja koja upražnjavaju muškaraci.

GOOGLE PRETRAGA
Nema šanse da nikada niste ukucali ime neke poznate ženske ličnosti u Google pretraživač, a onda, pošto ste se okrenuli oko sebe, dodali “gola“ ispred imena. To je ok, svi to rade.

HELIKOPTER
Šta drugo uraditi kada imate dobar pogled u ogledalu nego da vrtiite svojim penisom na „helikopter način“. Ne znamo zašto, ali nas to na neki čudan način povremeno zabavlja.

POTOČIĆ
Tresite koliko god hoćete posle WC-a, ipak će vas ponekad iznenaditi dodatna tečnost koja će vam isprljati pantalone. Onda , ako probate da je očistite biva samo još gore. Ovo je neminovnost koja se o kojoj nerado pričamo.

OCENJIVANJE
Vi u jedoj sobi sa dosta zgodnih žena oko vas. Naravno, vi odlučujete sa kojom od njih ćete da imate seks, a koje neće proći kod vas. U stvarnosti, imali biste seks sa prvom koja pristane. Ipak volimo da maštamo da se i mi pitamo ponekad.

ROMAN
“Trebalo bi da napišem knjigu!“. Ne, ne bi trebalo. Svakome padne na pamet u nekom trenutku da napiše knjigu, ali verovatno to nikada niste pomenuli nekome. Smejali bi se ili očekivali da stvarno napišete knjigu.

Pročitajte i  3 načina da trajete duže u krevetu

POKAZIVANJE MIŠIĆA
Stezanje mišića ispred ogledala je za neke muškarce dnevni ritual, za druge retka pojava.  Da nas neko uhvati dok ovo radimo bilo bi nas sramota. Ali dok se šepurimo pred ogledalom, prosto nam je žao što niko ne može da vidi koliko smo zgodni.

BEZ VRAĆANJA
Koliko god kesa da je kupio u prodavnici, muškarac će sve doneti iz kola odjednom. Zašto da ne? Možda smešno izgleda dok pokušavamo da otvorimo vrata, ali nećemo se vraćati ponovo, sigurno. Najviše zato što smo lenji, a umemo biti prilično lenji. Doduše, ne bismo to priznali nikome.

MASTURBACIJA IZ DOSADE
Nekada nam je jednostavno dosadno. Onda se setimo da postoji jedna stvar koja naz zabavlja. Onda to i uradimo, pa se opet dosađujemo. Ipak, vredelo je.

KLIMANJE GLAVOM
Muškarci imaju znak koji pokazujum jednim jednostavnim klimanjem glave. Ponekad smo tako ponosni što možemo da komuniciramo i sa strancima. Samo ne sa ženama. One neće razumeti. Ipak, nikada ne pričamo o tome. Nikada.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *