Premijera novog filma Džona Malkoviča – za tačno 100 godina - Men`s Health

Premijera novog filma Džona Malkoviča – za tačno 100 godina

Film se nalazi u vremenskoj kapsuli koja će biti otvorena 18. novembra 2115. Film, koji nozi naziv “100 godina”, zapravo je reklama za francuski konjak “Luj XIII” kome je, takođe, potreban jedan vek da sazri.

Prema pisanju lista Variety, o filmu se gotovo ništa ne zna, osim da je “pun emocija”. Objavljena su tri tizera koja zapravo ništa ne otkrivaju o radnji filma već prikazuju istu scenu sa različitim tumačenjem budućnosti.

Pogledajte trejler

“Postojalo je nekoliko opcija kada je projekat prvi put predstavljen o tome kako će budućnost izgledati”, kazao je Malkovič. “Neverovatna haj-tek slika sveta koja je daleko ispred kompjutera, postčernobiljska vizija, s povratkom prirodi u polu oronuloj civilizaciji i retro budućnost kao pogled na budućnost onako kako je zamišljena u naučnofantastičnim delima 1940-ih i 1950-ih godina”, objasnio je slavni glumac.

Kompanija Remy Marten, koja proizvodi konjak “Luj XIII” podeliće 1.000 metalnih karata koje će potomcima onih koji su ih dobili omogućiti da vide ovaj film za 100 godina.

Izvor: BizLife

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *