Boks spektakl: Kličko protiv Tajsona! - Men`s Health

Boks spektakl: Kličko protiv Tajsona!

Iako je meč u Medison Skver Gardenu maltene tek završen, Kličko se već okrenuo narednom izazivaču, a po svemu sudeći – to će biti spektakularan meč protiv Tajsona Fjurija!

Vladimir Kličko: Trening za ogromne i snažne ruke

“Kako se sad sve čini, moj sledeći protivnik će biti Tajson Fjuri. Mislim da bi taj meč trebalo da se održi negde u Evropi – u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji. Tu odluku tek treba da donesemo”, rekao je Kličko, koji je 18. put odbranio titulu.

MMA kao način života: Jelovnik Džejmsa “Čekića” Meksvinija

Pogledajte kako se bori Tajson Fjuri:

Tajson Fjuri će biti možda najteži protivnik Kličku u karijeri. Britanski bokser ima 26 godina, u profesionalnoj karijeri ima 24 meča i isto toliko pobeda, a 16 od njih je dobio nokautom.

Otkrijte: 3 taktike i 3 vežbe koje će vam pomoći da nabacite masu

Fjuri je visok 206 centimetara (čak osam centimetara viši od Ukrajinca), ali je posebno zanimljivo da Tajson ima raspon ruku od čak 216 centimetara. To je za deset centimetara duže nego u Ukrajinčevom slučaju.

Kako to radi Kličko:

Osim dugačkih ruku, Tajson Fjuri ima i dugačak jezik, te je nekoliko puta tokom karijere prozivao Vladimira Klička, a već je pretio da će porekinuti vladavinu brače Kličko. Po svemu sudeći, sada će imati to zadovoljstvo da se pokaže na delu.

Samoodbrana: Ovako ćete pobediti nokautom

Izvor: Kurir

Pročitajte i  Boks, motor, pas, tetovaže... Ko je Džastin Teru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *