Kako Antonio Banderas održava formu dok je u izolaciji? - Men`s Health

Kako Antonio Banderas održava formu dok je u izolaciji?

“Kod kuće, ali aktivno” – španski glumac, u 59. godini, misli na zdravlje i bezbednost i ostaje u kući. Međutim, njega to ne sprečava da brutalnim kućnim treningom održava formu.

Prethodnih meseci je glumac, nominovan za Oskara i dobitnik Goja nagrade, putovao svetom po prestižnim događajima dodele nagrada, zbog filma “Bol i slava”, Pedra Almodovara.

Sada, kada dane provodi u kući, na svom Instagram nalogu je priredio izložbu svojih čeličnih trbušnjaka, i tako nas ostavio bez teksta. Pokazao je i to da ga karantin neće sprečiti da takve trbušnjake održi.

Video sa opisom “Zagrevanje za jezgro” pokazao je kako izgleda njegova priprema pre nego što skoči na scenu, i sadrži razne vežbe koje nam pokazuju disciplinu, upornost i entuzijazam – koje glumac ulaže u sebe. Pažnju u videu posebno privlači to kako su mu leđa sve vreme prava, a noge potpuno zategnute – dve ključne stvari kada je u pitanju pravilno izvođenje vežbi.

Na sve ovo pažnju je privukao i komentar bivše žene Antonia Banderasa, Melani Grifit: “Ćao Lepi! Odličan trening! Spavaća soba je i dalje ista.”

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Da li vam je potreban pojas za teretanu: Evo šta sve o njemu treba da znate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *