Šampionske taktike Dušana Domovića Buluta: novi Men's Health - Men`s Health

Šampionske taktike Dušana Domovića Buluta: novi Men’s Health

Najbolji basketaš sveta, ekskluzivno za martovski broj naprodavanijeg muškog magazina u zemlji, pokazao je svoj trening, objasnio kako stiče mentalnu snagu i na koji način se priprema za predstojeću Olimpijadu. Dušan Domović Bulut ugostio je ekipu Men’s Healtha na novosadskim terenima za basket, koje proteklih godina, zajedno sa svojim ortacima iz
kraja, uspešno renovira kako bi njegovi naslednici imali gde da postaju šampioni.

 Foto: Endru Heterington

Novi Men’s Health je u prodaji i na naslovnoj strani je šampion, najbolji od najboljih, svetski a naš.”Sistem vrednosti koji neguje basket – ako pobediš, ostaješ na terenu da igraš još – važi i u životu. Ako nisi dobar, idi vežbaj da budeš bolji ili nađi način da doprineseš ekipi, jer ako ne pobeđuješ, nisi u igri”, ekslkuzivno za martovski MH govori Dušan Domović Bulut. Men’s Health se sa najboljim basketašem na planeti sastao u Novom Sadu, odakle vam stiže 100% korisna priča o sportu, viteštvu, druženju i Olimpijadi.

 Foto: Hamiš Braun

Martovski Men’s Health sadrži još mnogo toga zbog čega bi trebalo da odete do trafike po svoj primerak. Obri Markus, Mo Fara, Alesandro Eger i Rulk demonstriraju za MH gde su stvarno ljudske granice. Šta u svoje čarobne napitke pre i nakon treninga stavljaju Lebron Džejms, Arnold Švarceneger i ostali nadljudi.

Trening

Elastična traka i sanduk su sasvim dovoljni da preokrenete uticaj vremena na telo. Samouki stručnjaci iz teretane i sa Instagrama znaju sve, ali pogrešno – zato ne upadajte u zamku. Zašto su američki vatrogasci tako nagruvani? Otkrivamo njihove tajne vežbe.

 Foto: Kodi Pikens

Prošlo je vreme mišića za slikanje, sada počinjemo da radimo na realnoj snazi – da je učinimo nerealnom. Šest vežbi je dovoljno da svoje telo za četiri nedelje vratite u punu formu. Jedna šipka,
dve ploče, petnaest minuta i pakleni kružni trening su sve što je potrebno za supermoći.

Ishrana

Kajgana je kralj svih doručaka, a mi nudimo recept koji ovo jelo unapređuje u univerzalnu gozbu. Da li je ugljene hidrate zdravije konzumirati u pasti ili pirinču? Jedino što može delimično da zameni meso na trpezi jeste korenasto povrće – zvuči užasno, ali može da bude savršeno. Previše posla, premalo sna i konstantan stres su siguran put u propast: predstavljamo obroke koji nas drže podalje od njega.

Pročitajte i  Zaboravite na suplemente: Sve što vam je potrebno je jedna šolja kafe

 Foto: Majkl Hedž

Život

Koliko je seksi brinuti se o budućnosti planete i hoće li Greta Tunberg probuditi novu generaciju alfa-mužjaka. Seksualne novotarije najčešće su isprazni trend, ali mešani orgazam je, čini se, realno naučno dostignuće.

Važno je biti samouveren; ipak, ništa manje nije važno sumnjati u sebe. Pred njom.

View this post on Instagram

My visit to Newcastle this time around was much longer than usual and this weekend upon leaving a wave of sadness came over me. I have come to learn that my heart is in two places and that I constantly find myself craving polar opposite things in life. When I am in Melbourne I feel career motivated, excited and a real zest for adventure but when I am in Newcastle I feel calm, centred and sooo very loved! Here is to all of my lovely followers that go about their lives with their heart in multiple places. It’s not easy but whatever mode I am in, I am present and I think that is the most important thing 🤍🤍 (Pictured over the weekend in one of my many happy place’s on the white sands of a Newy beach!) @katiewadestudio

A post shared by TEGAN MARTIN (@tegan.martin) on

Stil

Malo šta muškarcu stoji tako dobro kao plemenit ideal – zbog toga je održiva moda najbolji kroj ove sezone. Trinaest dobro odabranih odevnih predmeta dovoljno je za 31 odevnu kombinaciju – dakle, ceo mesec bez ponavljanja. Novi Men’s Health je stigao i podređen je tome da vam mart bude kvalitetniji nego inače.

Foto: Luka Šarac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *