Nezakoniti suplementi u Srbiji - Men`s Health

Nezakoniti suplementi u Srbiji

U poslednje vreme, tržište dijetetskih i sportskih suplemenata preplavljeno je lažnim, falsifikovanim i štetnim suplementima.

Najbolji suplementi za masu su…

Ovi proizvodi nisu prošli laboratorijska ispitivanja i, nažalost, mnogi od njih su kontaminirani štetnim supstancama koje se deponuju u telu.

Bezbedno je kupovati suplemente isključivo kod ovlašćenih trgovaca, koji imaju sve sertifikate o ispravnosti proizvoda, koje izdaje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Uz to, trebalo bi obratiti pažnju na to poseduju li prodavci sertifikate o kvalitetu dobijene i garantovane od samih proizvođača.

Upoznajte suplemente: Prednosti L-karnitina

Nezakoniti proizvodi, koji su najčešće falsifikati, mogu biti bakteriološki neispravni, nepravilno skladišteni, proizvedeni u nehigijenskim uslovima, bez dobre proizvodjačke prakse, kao i da sadrže teške metale, genetski modifikovane dodatke, supstance dobijene od sirovina koje su bile u dodiru sa ludim kravama itd.

Otkrijtei 5 najvažnijih suplemenata za muškarce

“Potrebno je da pozovemo institucije da krenu u oštru borbu protiv švecera i ljudi koji unose potencijalno kontaminirane proizvode i prodaju ih našoj omladini. Da se stane na put ljudima koji drastično krše sve zakone Republike Srbje i povećavaju crnu i sivu ekonomiju u našoj zemlji, na štetu svih građana”, navodi se u saopštenju Udruženja za zaštitu tržišta dijetetskih suplemenata.

Pročitajte i  KONAČNO REŠENA DILEMA: Evo zbog čega muškarci nemaju kost u penisu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *