Vratite se (brzo) u formu uz novi Men's Health - Men`s Health

Vratite se (brzo) u formu uz novi Men’s Health

Veliki je izazov povratiti izgubljeno. Ako su vam se mišićna masa, izdržljivost i mobilnost za vreme praznika spustili ispod lestvice očekivanog, a masti skočile iznad
granice željenog, novi Men’s Health je pravo mesto za vas. Februarski broj najprodavanijeg muškog magazina u zemlji od danas je u prodaji i otkiva kako da se vratite u formu, i to brzo!
Novi Men’s Health je 100 odsto koristan i sadržajan. Februarski broj ovog magazina okupio je prestižni MH Klub: Džejmi Oliver, Riči Hotin, Mark Veber i Dejvid Bekam pokazuju nam kako se u životu stvarno prave veliki preokreti. Lik sa naslovne strane je snažni Britanac Tom Kemp, farmer iz Eseksa, koji praktikuje trening na otvorenom: nosi, vuče, trči, skače… Junak novog broja je i holivudski glumac Sebastijan Sten, popularni Zimski vojnik.

(Mark Veber) Foto: Met Suleau

Teretana u kancelariji! Naučnici su dokazali da 4 petominutna treninga u toku dana imaju isti efekat kao sat vremena u sali za vežbanje. Tu je i lečenje lenjosti: gde šta palo, tu propalo, govorili su naši stari, ali, oni nisu znali za vežbe koje nas za četiri sedmice vraćaju u formu. Pronađite ih u februarskom MH, u kom postoji i veliki specijal: kako zaista uraditi 10 striktnih zgibova, povećati obim nadlaktice, dići 50kg više, naučiti strani jezik, biti srećniji… Pogledajte šta još možete da naučite uz novi Men’s Health.

Trening

Spoj dve najautoritativnije vežbe, burpija i mrtvog dizanja zvuči kao kazna za prosečnog muškarca, ali ko još želi da bude prosečan? Mišići od gejminga? Da, konačno se neko dosetio da spoji najrasprostranjeniju zabavu na planeti sa isklesanim trbušnjacima uz pomoć VR tehnologije.

(Ivana Milosavljević) Foto: Martin Sarovski

Ivana Milosavljević iz kragujevačkog trening-centra Grom otkriva zašto je ženski leg-dej bolji od muškog.

Dostizanje cilja često zavisi od žestine početka, a mi predstavljamo vežbe za najžešći početak najžešće fitnes godine. Ovogodišnji pobednik Men’s Health fitnes izazova Vladimir Vešović i njegov trener Milan Zarić dokazali su da je i u teretani klasika neprevaziđena.

Pročitajte i  I to je moguće: Kako smršati uz „zimsku“ hranu?

Novi početak – Januar ostavlja žestoke posledice na telu, a ovo su načini da ih eliminišete, probudite energiju i budete jači nego ikad.

Ishrana

Svakoga dana čujemo za neki novi čarobni kuhinjski sastojak; šta je od toga istina, a šta ne?

U vreme kad su različite dijete poprimile razmere religijskih kultova, paleo-dijeta, ili ishrana pećinskog čoveka, zaista deluje umereno i izbalansirano. Ni jednostavnije klope, ni boljeg ukusa: 10 recepata za najslađa pileća krilca u univerzumu.

Život

Teško da je vokabular ikad važniji nego u situaciji kad se obraćamo delovima tela ispod pojasa.

Nije važno biti lep niti uporan, važno je samo imati kakav-takav plan.

Zašto najveće lepotice više vole muške igre – saznajemo od Eliz Nouls.

Slabljenje vida moguće je rešiti hirurškom intervencijom, ali možda tako radikalan potez još uvek nije potreban – postoji aplikacija koja zaista pomaže.

Šta se tačno dešava u organizmu kad u njega unesemo ovih dana sve popularnije ulje kanabisa?

Šta god da je pitanje, seks je odgovor, ali kako ispuniti svoja i njena očekivanja ako je reč o specijalnoj prilici?

(Sebastijan Sten) Foto: Karter Smit

Stil

Kul zimaskijaška staza ne mora da bude mesto na kom se estetika žrtvuje užitku; džemper i jakna mogu da izgledaju odlično.

Hladnoća je pola zdravlja! Pisali smo o tome koliko je zdrav trening na niskoj temperaturi, a sada predstavljamo i idealnu opremu za to.

Jedan čovek u dve jakne?

“Birmingemska banda” vratila je staru slavu kačketu i vunenom odelu, koji su ponovo postali referenca muževnosti.

Foto (naslovna strana): Dejvid Veni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *