Šta ako biste ostali zaključani u 24h-fitnes centru tokom noći? - Men`s Health

Šta ako biste ostali zaključani u 24h-fitnes centru tokom noći?

Društvenim mrežama odjeknula je komična situacija koja je zadesila Dena Hila, koji je samo želeo da odradi trening u svojoj teretani, u čijem nazivu piše “24-fitness”, a ostao je zaključan da u njoj prenoći.

“Bilo je kao u filmu “Sam u kući””, izjavio je Den, koji je nakon plivanja, kasno u nedelju uveče ostao potpuno sam, zaključan u teretani, u gradu Sendi, zapadno američke države Utah.

“Zaključali su me dok sam pravio krugove plivajući po bazenu. Zar u nazivu ne stoji da je otvoreno 24 časa? Šetajući okolo, pokušavao sam da smislim kako da izađem odatle. Zvao sam dispečersku službu u Sendiju, odgovorili su – “Nazvaćemo vas”. Pozvao sam svoju ženu, rekla mi je da pronađem udobno mesto za spavanje”, izjavio je za ABC4, Den Hil, prenosi Men’s Health.

Ispostavilo se da je, uprkos svom nazivu, teretana promenila radno vreme još prethodnog meseca, a da Hil o tome nije bio obavešten. Njega su na kraju izbavila tri policajca, sa kojima je odmah napravio selfi koji je postavio na svoj fejsbuk profil uz opis “Sloboda! Konačno! Konačno sam oslobođen, zahvaljujuću policajcima.”

Foto: Youtube/Printscreen

Pročitajte i  Tata pre svega: UFC šampion predao meč zbog mnogo važnije borbe
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *