Prvi JLL Humanitarni Teniski Turnir u Beogradu. - Men`s Health

Prvi JLL Humanitarni Teniski Turnir u Beogradu.


 

Predstavnici osamnaestak kompanija donirali sredstva za novi vrtić u Vladimircima.

Beograd, 28. septembar – JLL jedna od vodećih svetskih konsultantskih kuća iz oblasti nekretnina sakupila  je 1,671,000.00 RSD tokom humantirarnog teniskog turnira koji je igran 27. Septembra na terenima teniskog kluba Gemax – u Beogradu. Sav prihod namenjen je projektu „Školice života – zajedno za detinjstvo“ Fondacije Novak Đokovic, odnosno izgradnji novog vrtića u mestu Jalovik,  Opština Vladimirci.

Teniski turnir,na kome su snage odmerili predstavnici kompanija: KPMG, GTC, Knjaz Miloš, MPC Properties, SBB, Erste Bank, Sportvision, Harrisons Solicitors, Karanović & Nikolić, Banca Intesa, TRS, Verano motors, Victoria Group, Airport City, Vip mobile, Babolat, K-Swiss i JLL, još jednom je pokazao da velike firme žele da daju svoj doprinos u rešavanju socijalnih problema, ovog puta da unaprede smeštaj najmlađih u jednoj od nerazvijenih srpskih opština.

Na premijernom JLL turniru finalisti su bili: Goran Aleksić, predstavnik kompanije Babolat i Thomas H. Villadsen, predstavnik kompanije MPC Properties.

Nakon turnira usledila je zabava “Charity Party”, tokom koje je organizovana lutrija i aukcija sa atraktivnim nagradama koje su obezbedile kompanije sponzori: Sportvision, Tikveš, XYZ Premium Fashion Store, Babolat, Falkensteiner Hotel Belgrade, K-Swiss, Hyatt Regency Belgrade, Verano motors, Zira Hotel i TRS. Program je vodio Dejan Pantelić. Najvrednija nagrada koja je prodata na aukcjiskom nadmetanju je bio Nadalov reket sa njegovim potpisom, čija je cena dostigla vrednost 470 EUR, a g-din Dragan Maksimović Maksa postao je njegov vlasnik.

Aqua Viva pored svoje donacije obezbedila je i vodu tokom turnira, a Tikveš, BIP i Ipanema Food svojim proizvodima su ulepšali zabavu posle takmičarskog dela.

Ovaj humanitarni turnir podržale su i javne ličnosti iz sveta sporta i muzike: Haris Džinović i Savo Milošević. Bili su prisutni i predstavnici upravnih odbora i direktori vodećih internacionalnih i lokalnih kompanija učesnika turnira.

Pročitajte i  Jednostavni pokreti iz kuka za savršen seks

U muzičkom delu programa, sve prisutne zabavljala je Bojana Stamenov.

Posle upeha prvog turnira, JLL će težiti  da ova humanitarna akcija postane tradicionalna, a prikupljena sredstva biće namenjena za humanitarne svrhe i pomoć najugroženijima u Srbiji.

O nama

JLL je vodeća globalna kompanija sa više od 40.000 zaposlenih u 1.000 kancelarija i 60 zemalja sveta koja pruža usluge iz oblasti nekretnina na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou. Beogradska kancelarija JLL-a nastoji da kombinuje lokalno znanje sa iskustvima i dostignućima u ovoj oblasti u svetu, kako bi svojim sadašnjim, ali i mnogobrojnim budućim klijentima ponudila profesionalne i kvalitetne usluge.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *