Stižu novi hit naslovi: Ovog proleća HBO+ i mts TV će vas prikovati za fotelju - Men`s Health

Stižu novi hit naslovi: Ovog proleća HBO+ i mts TV će vas prikovati za fotelju

Ljubitelji filmova i serija moraće dobro da se potrude da ovog proleća isplaniraju svoje vreme ispred malih ekrana. Bogata ponuda filmskog i serijskog sadržaja, koju su i ove godine pripremili HBO i mts TV, nalazi se na samo par klikova na daljinskom upravljaču i biće otključana za sve mts TV korisnike do kraja oktobra meseca.

Foto: Potomci; Image.net

Prvi neka se spreme fanovi serija Milijarde, Metalne zvezde ili Privlačne samohrane majke, čije nove sezone počinju ovog proleća. Sudeći po najavama, nove sezone još su uzbudljivije od prethodnih. Sa druge strane, već sada veliku pažnju privlače i novi naslovi kao što su Potomci, Pristanište, Ja sam noć, kao i mnogi drugi, a koji prema ocenama kritičara prete da postanu sledeći veliki hitovi.

Foto: Metalna zvezda; Image.net

Ovom prilikom u okviru HBO+ paketa, ni ljubitelji filmova neće ostati uskraćeni, te su samo neki od blokbastera koji će ih obradovati upravo Nemoguća misija – Razilaženje, Antmen i osa, Neviđeni 2, Hotel Transilvanija 3, kao i Solo: Star Wars priča.

Aktivacijom paketa HBO+ svi korisnici mts TV-a imaju priliku da gledaju hit filmski i serijski sadržaj na HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 kanalima koji su otključani do kraja oktobra.

Foto: Nemoguća misija: Razilaženje; Image.net

Pročitajte i  Nagrada Telekoma Srbija za najbolji rad na odseku Novi mediji
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *