Zavedite je usnama - Men`s Health

Zavedite je usnama

Ne, ne treba odmah da je poljubite, već iskoristite neke od sledećih fenomenalnih trikova zbog kojih će sigurno pristati na sve!

GOVORITE KAO PROFESOR
Devojke vole fluentnost govora, dobar vokabular, i duge, kompleksne rečenice, koje su izgovorene s lakoćom i sigurnošću. Ukoliko obuhvatite sve ovo, ona će steći utisak da ste pametni i sigurni u sebe. Misliće da ste obrazovan čovek, sposoban da radi i zaradi, kako je objasnio doctor Bendžamin P. Lang sa jednog nemačkog univerziteta.

Nemojte se “saplitati” o reči koje izgovarate, budite sigurni u sebe.

NEMOJTE SE PREVIŠE SMEŠKATI
One se smeše jer je to deo njihove ženstvenosti, nežne prirode, što vi nikako ne bi trebalo da imate ako pokušavate da je osvojite. Muškarci koji se prečesto smeju ili samo osmehuju uglavnom su okarakterisani kao manje hot od onih koji to čine sa merom, ili onih koji to skoro uopšte ne čine.

Budite svoji, ponašajte se prirodno, ako je nešto smešno tada se smejte, nemojte forsirati ništa, jer će ona to vrlo dobro znati.

Pročitajte i: Više eksperimetnisanja u spavaćoj sobi

DOBAR SMISAO ZA HUMOR
Ukoliko imate dobar smisao za humor – odradili ste pola posla. Dobar vic ili smešna situacija su nešto što ljudi svakako vole da čuju, a devojke u tome zaista uživaju. Trudite se da ne budete ironični, sarkastični, ukoliko ona sama ne izaziva bezazleno “peckanje” nemojte se uneti u šalu na njen račun.

Negujte svoj smisao za humor, on će vam pomoći.

PREKINITE JE
Možda zvuči nepristojno, ali zapravo nije. Ako je prekinete u sred rečenice kako bi rekli kako “i vi isto tako mislite”, to njoj pokazuje da je slušate, da je razumete šta govori, i da imate nešto zajedničko, što je pun pogodak! Konverzacija će od tog momenta teći mnogo lakše, jer ćete se oboje opustiti i šetati s teme na temu kao da se poznajete već neko vreme.

Pročitajte i  Devojke priznaju: Zašto varamo?

Otkrićete mnogo toga jedno o drugom (ili jedno drugom), zavisi od toga kako se razgovor bude razvijao.

VREME JE ZA PRAVI POLJUBAC
Smejala se vašim forama, i deluje kao da ste baš “kliknuli”, ali sada je vreme da pređete još jednu veliku prepreku, a t oje prvi poljubac. Dobar poljubac tehnički sadrži svež dah, malo ili nimalo kontakta jezikom, i samopouzdanje. Naučnici preporučuju da se opustite, priđete joj, pogledate je pravo u oči, a zatim i poljubite.

Biće oduševljena, i to može biti početak nečeg izuzetno lepog i zanimljivog. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *