10 najboljih reklama za pivo - Men`s Health

10 najboljih reklama za pivo

Koristeći sasvim dovoljno novca i odgovarajuću tehnologiju, kao i pesme koje ne izlaze iz glave, smešne scene, ili omiljene poznate ličnosti, uvek uspeju da nas ubede da kupimo to jedno pre svih ostalih.

Pročitajte i: Nadoknadite energiju u kafiću.

REKLAMA: PABST BLUE RIBBON
Pre „Dirty Dancing“-a, „Point Break“-a, i čak 30 godina pre nego što su kul klinci ispijali pivo u Bruklinu ili Portlendu, ovo pivo iz Milvokija je pokušalo da ubedi narod da će ispijanjem baš njega biti veoma hip, uz Patrika Svejzija koji pleše čitavu noć, i time promoviše brend. 

  

REKLAMA: DOS EQUIS
Znate da je reklama za pivo savršena onda kada uđete u bar, vidite reklamirani proizvod, i izgovorite isto što i u reklami (na isti način, imitirajući i glas). Kada vidite Dos Equis, ne možete a da ne mislite na „najinteresantijeg čoveka na svetu“

REKLAMA: OLD LONE STAR
Kada pomislite na Teksas, roštilj, fudbal, i kaubojske šešire, u mislima vam je uvek leto, zar ne? Ova reklama iz 1980. godine obuhvata sve to, i pokazuje vam tačno odakle pivo dolazi.

 

REKLAMA: MILLER HIGH LIFE
Erol Moris, jedan od najvećih reditelja dokumentarnih filmova, napravio je seriju reklama za „The High life man“ između 1998. i 2005. godine. Pogledajte reklamu sa hot dogom.

REKLAMA: MICHELOB i ULTIMATE 1990s
Tim hokejaša iz Los Anđelesa osvaja neimenovan trofej skoro 20 godina pre nego što će Kingsi poljubiti Stanley Cup, kratki kadar jedne dame, tri muškarca koja sinhrono plešu… Da, ovo je izašlo 1992. godine.

REKLAMA: RED STRIPE AMBASSADOR
Kao što je i sama pivska ambalaža osmišljena tako da vas mami, tako su i ove reklame kratke, ali efektne. Pošto pogledate ovu, poželećete da pijete pivo na plaži.

Pročitajte i  MH devojka: Irena Šmigić

REKLAMA: GUINNESS
Nekada je, kao što znate, okupljanje s prijateljima zbog koje čaše opuštajućeg piva teže nego što se očekuje. Međutim, ova reklama pokazuje kako je zapravo to veoma lako i jednostavno. Uvek.

REKLAMA: THE LAST NARRAGANSETT
Ovaj džingl koji lako “ulazi u uvo” je potpuno sredio stvar. Setićete ga se kada se najmanje nadate, i jednostavno ćete morati da kupite pivo.

REKLAMA: SPUDS MCKENZIE BUD LIGHT
Ovaj bul terijer pojavio se u i reklami za Super Bowl davne 1987. godine. Nazvali su ga Honey Tree Evil Eye.

REKLAMA: BUDWEISER

Inače, konji su takođe bili veliki deo Super Bowl tradicije za bilo šta što bi eventualno moglo da vam padne na pamet. Naravno, da su reklamirali i piva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *