Pamelina zabranjena reklama - Men`s Health

Pamelina zabranjena reklama

Televizijska reklama Pamele Anderson u kojoj ona reklamira kompaniju za web hosting, zbog svog seksističkog sadržaja zabranjena je u Velikoj Britaniji.

Bivša zvezda serije “Čuvari plaže” pojavila se u reklami kompanije Dreamscape Networks. U ovom jednominutnom klipu pamela vodi poslovni sastanak sa isključivo muškim kolegama, dok nosi košulju sa veoma dubokim dekolteom.

Njena pomoćnica joj sipa krem u kafu i tada počinje fantazija jednog od njenih kolega. Kako prenosi Mirror britanska agencija koja kontroliše oglašavanja na televiziji, povukal je ovu reklamu rekavši da je “seksistička i ponižavajuća za žene”. Kao opravdanje za ovaj potez naveli su činjenicu da ova reklama pokazuje da muškarci gledaju svoje ženske koleginice kao seksualne objekte.

Ovo telo donelo je odluku nakon što se nekoliko desetina gledelaca pobunilo protiv navedene reklame, ljudi iz Networska su pokušali da odbrane svoju reklamu, ali bezuspešno. Pamela se još uvek nije izjasnila, a do tada vi možete da pogledate reklamu i da sami procenite da li je za ukidanje ili ne.

Pročitajte i  Da li znate sve o Dejmonu Albarnu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *