Debi Album Afrojacka - Men`s Health

Debi Album Afrojacka

 

Uspeh je zabeležio još 2010.  kada je bio pozvan u kultni “Essential Mix” na radiju BBC1, a sada je spremio 12 novih numera koje će, između ostalog, predstaviti 12. jula na Exit-u.

 – Radio sam na albumu “Forget the world” skoro dve godine, ali su numere koju su na kraju ušle u finalnu verziju nastale poslednjih šest meseci – ispričao je Afrojack za portal “The source”.

Na albumu se pojavljuju kultna imena iz sveta muzike – Snup Dog, Viz Kalifa, Sting.

 – Sa Snup Dogom sam nastupao na Evropskim MTV nagradama. Bili smo na nekoj zabavi i na kraju otišli zajedno u studio. Pustio sam mu nekoliko stvari na kojima sam radio, uključujući “Dynamite”, a on je samo seo, napisao nekoliko stihova i otpevao ih. Tada smo snimili sve na licu mesta. Bilo je totalno ludo – kaže holandski di-džej o svojoj saradnji sa čuvenom hip-hop zvezdom.

Numeru “Too Wild” sa albuma koji je izašao 19. maja napravio je sa Viz Kalifom u Los Anđelesu, dok je Sting iza vokala pesme “Catch Tomorrow.” Deluks izdanje albuma dolazi sa numerom “As Your Friend” sa Krisom Braunom. Njih dvojica su već sarađivali, kada su on i Diplo za repera producirali numeru “Look At Me Now”.

Afrojack će na ovogodišnjem EXIT festival nastupiti na Dance Areni 12. jula u tandemu sa svojim sunarodnikom Quintinom, kao nosilac specijalnog programa Dance Arene, Groznica subotnje večeri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *