MEN'S HEALTH LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: U Beogradu održano veče za pamćenje koje je okupilo najznačajnije osobe iz sveta sporta, mode i šou biznisa! - Men`s Health

MEN’S HEALTH LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: U Beogradu održano veče za pamćenje koje je okupilo najznačajnije osobe iz sveta sporta, mode i šou biznisa!

Posebno veče u Beogradu 13. decembra pamtiće se dugo po Men’s Health dodeli priznanja koja je oduševila sve prisutne!

Men’s Health ligu izuzetnih džentlmena ove godine podržali su: Societe Generale banka Srbija, Gorki list, XYZ, Lidl, brend Smartwater kompanije Coca-Cola, Beluga, Sarantis, Seven Heaven.

Na ovom glamuroznom, ali i urbanom događaju, okupilo se više od 150 istaknutih zvanica iz sveta sporta, kulture i mode, među kojima su bili Vujadin Savić, Milan Marić, Dragana Kosjerina, Alesandro Eger, kao i mnogi drugi.

Alesandro Eger i Vujadin Savic

Nakon obaveznog i vrlo zanimljivog red carpet momenta, zvanice – stilizovane po najnovijoj modi su se preselile u centar samog dešavanja gde ih je čekao maestralni Miloš Petrović Trojpec u ulozi domaćina i voditelja, a vrlo brzo sve prisutne pozdravio je i glavni i odgovorni urednik Men’s Health magazina Stefan Tošović.

Stefan Tosovic

Nakon njegovog obraćanja usledila je dodela priznanja.

Natalija Cvetkovic, direktorka AMM

Prvu nagradu, priznanje za izuzetnu damu, dobila je Dragana Kosjerina, devojka koja je u potpunosti promenila muški pogled na savremenu ženu. Njoj je prizanje uručio brend Smartwater kompanije Coca-Cola.

Dragana Kosjerina

Za izuzetan umetnički podvig nagrađen je majstor glumačke i telesne transformacije Milan Marić, a nagradu mu je u ime brenda XYZ i kompanije Sportina Group uručila marketing menadžerka Ksenija Bunjac.

Milan Marić

Više nego po zasluzi, nagrada za izuzetan sportski duh otišla je u ruke kapitena fudbalskog kluba Crvena Zvezda Vujadina Savić, a priznanje mu je predala Olivera Zulović, segment menadžer za afluent klijente Societe Generale banke.

Emil Volak, izrsni direktor AMM

Svetski model srpskog porekla Alesandro Eger, osvojio je priznanje za izuzetan životni stil, a nagradu mu je u ime kompanije Sarantis uručio marketing menadžer Dalibor Bajić.

Dusan, Marina i Vujadin Savic

Prvi srpski DJ koji je stajao rame uz rame sa svetski poznatim imenima, Marko Nastić, nagrađen je za izuzetnu životnu doslednost, a to priznanje mu je ispred brenda Beluga uručio Aleksandar Stošović.

Pročitajte i  Men's Health Heroes: Svet kakav želimo
Natalija Cvetkovic, direktorka AMM (2)

Nagrada za izuzetnog gastro-avanturistu pripala je prvaku Pozorišta na Terazijama Slobi Stefanoviću, a prizanje mu je ispred brenda Gorki list uručio Gorči, guru dobre zabave.

Branislava Majdarevic, Sandra Malisic i Aleksandar Djondovic, AMG

Dobitnik nagrade za Izuzetnu mentalnu i fizičku snagu, bez konkurencije je najjači Srbin na benču, Petar Milenković, a to priznanje mu je u ime kompanije Lidl uručio Vladimir Romanović.

Petar Milenković

Na samom kraju oficijalng programa usledilo je i priznanje od strane Men’s Health redakcije za izuzetnog MH tipa i ono je potpuno zasluženo otišlo u ruke Lazara Sakana, kome je nagradu uručio glavni urednik Stefan Tošović.

Nakon dodele nagrada, žurka se nastavila u sjajnoj atmosferi za koju je bio zadužen poznati prestonički DJ Pepe.

Gosti su uživali u neformalnon druženju, a za osveženje u pauzi pobrinuo se Smartwater.

Smartwater osvezenje za goste

Umesto deserta, svi prisutni imali su jedinstvenu priliku da probaju novi sladoled na našem tržištu Seven Heaven koji je oduševio goste svojim unikatnim recepturama i ukusima.

Sladoled Heaven

S obzirom i da su događaj obeležili sjajno stilizovani gosti, tako je i urednik najvećeg muškog magazina na svetu Stefan Tošović bio spektakularno odeven, za šta se pobrinula multibrend radnja XYZ.

gor Karanov, Stefan Tosovic i Lazar Sakan

Na kraju sjajne večeri gosti su poneli kući poklone u vidu muških i ženskih parfema brenda Antonio Banderas, naizgled knjigu neobičnog sadržaja brenda Gorki list, ekskluzivne vaučere sa popustom XYZ Fashion Store, kao i knjigu koju je darovala Societe Generale banka Srbija.

Antonio Banderas pokloni za goste
Poklon Societe Generale banke Srbija

Men’s Health magazin je još jednom pokazao kako se pravi najbolji party, tako da sve zvanice opravdano jedva čekaju sledeće druženje.

Milos Petrvoc Trojpec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *