Uz koju pesmu Jamiroquaia je mladić igrao 120 dana? - Men`s Health

Uz koju pesmu Jamiroquaia je mladić igrao 120 dana?

Hit “Cannded Heat” je čak na njihove dve liste (Dance/Electronic Streaming Songs (No. 5) i Hot Dance/Electronic Songs chart (No. 10) i to zahvaljujući studentu čiji je video postao viral. Naime Met Brej je na svojoj listi želja koje mora da ostvari do kraja života, na mesto 117 stavio da mora da igra 100 dana, svakog dana. Za projekat “One life” kako je nazvao ovaj poduhvat izabrao je baš pesmu “Canned Heat” od Jamiroquai. Igrao je i više od planirano,120 dana, a napravio je video sastavljen od  jedne sukunde svakog dana koju je proveo igrajući uz ovaj hit.

Video je na Jutjubu, na dan postavljanja, samo u Americi videlo 1,8 miliona ljudi, a sada ima više od 5,5 miliona pregleda.

“Canned Heat” je druga od ukupno pet pesama koje su dovele Jamiroquai na prvo mesto prestižne Bu+ilbordove liste u periodu od 1995. do 2007. godine.  Ova numera se probila na vrh liste septembra 1999, a biće i na set listi Jamiroquai 15. jula, kada bude nastupao na See Dance festivalu, u okviru velike Exit avanture

Pročitajte i  MH vas nagrađuje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *